Sådan spiller ble skiftende Spil med din baby

Sådan spiller ble skiftende Spil med din baby

På et tidspunkt i dit barns vækst, ville ble skiftende allerede begynde at være en udfordring. Ændring et spædbarn ble er let nok, da han ikke ville være alt for mobil. Men på cirka seks måneder, din baby vil allerede være squirmy nok, at bleskift er vanskelige. Dette kan være særligt rodet, hvis du forsøger at tørre barnets bund og når bleen er allerede meget snavset. Én forkert bevægelse og barnet kan stikke fødderne i det snavsede ble, og indholdet vil være at spilde overalt. Det er ikke sådan en behagelig syne.

En måde at undgå at gøre noget rod i ble skiftende tid er ved at spille spil med din baby. På denne måde, han er distraheret nok til ikke at krympe eller færdes for meget. Udfordringen her er, hvordan at multitaske: du nødt til at spille spillet, mens rensning af baby.

Her er et par ble skiftende spil, du kan prøve.

Peek-a-boo. På dette stadium af dit barns udvikling, ville han allerede være anerkende ansigter forældre, søskende og andre mennesker i hjemmet. Han vil derfor blive fascineret af pludselige optrædener af kendte mennesker. Du kan bruge en ekstra klud ble, en pude eller et andet objekt at gemme sig bag og spille peek-a-boo med din baby. Denne måde, vil han fokusere på at vente på dit ansigt skal vises i stedet for at sparke om.

Særlige legetøj. Babyer er meget indsigtsfuld. De kan have foretrukne legetøj, og de vil blive fascineret med nyt legetøj. Hvis du kan få en særlig legetøj bare med henblik på ble skiftende, så vil han se frem til dette. Du bør skjule denne særlige stykke legetøj til enhver tid undtagen under bleskift. På denne måde vil han være for fokuseret på at spille med legetøjet under ble ændringer, i stedet for at sparke og gråd. Hvis dit barn bliver alt for bekendt med dette legetøj, så bytte den ud med en anden legetøjet.

Syng. Babyer er også fascineret af lyde og musik. De er specielt opsat på at høre deres forældres stemmer. Begynd at synge til din baby et par minutter før du rent faktisk ændre hans bleer, at berolige ham.

Prøv et spejl. Babyer er fascineret af deres eget billede i spejlet. De vil i første omgang tænke på det som et andet barn, men på et tidspunkt vil komme til at anerkende det som deres eget ansigt. Under et spejl handy mens ble skiftende måske hjælpe slappe din baby en smule.

Prøv nogle sort. Babyer ofte ville forbinde visse steder i plads til ble skiftende, og din baby kan finde det stressende, når han indser han allerede ligger på puslebordet. Prøv at ændre din baby andetsteds-på krybbe, på stuen sofa, på din seng, eller ethvert andet sted. Denne måde, vil han undre sig over den nyfundne sted i stedet for at sprællende grund af det forventede bleskift. Bare sørg for at stedet er sikkert for en ble forandring.

Husk, det trick her er at distrahere din baby fra den faktiske handling skiftende bleer, og for at holde ham rolig nok til at lade dig skifte ble hurtigt og rent. Når du gør dette, vil det afhænge af din baby, hvis sorten eller sammenhæng er den bedste måde at håndtere ble skiftende.