Sådan spiller Beer Pong

Øl pong er et simpelt at lære at drikke spil ofte spilles på sociale sammenkomster af unge voksne. Mens der er mange hjemmesider, der hævder at have de "officielle regler" for øl pong, reglerne tendens til at variere fra parti til parti. Ved anvendelse af denne artikel, vil jeg forklare reglerne jeg spillede med, mens i kollegiet.

  • Pointen med spillet er at "skyde" eller kaste dine kugler bagfra din ende af tabellen i dine modstanderes kopper. Hvis dine shot "hits" eller lander i en kop, dine modstandere tage koppen af ​​bordet og drikke. Den første spiller eller hold til at rydde bordet for alle kopper vinder.
  • I single (1 mod 1) spil, ville vi fylde seks kopper omkring en tomme fuld af vores foretrukne øl, ti kopper for double (2 vs. 2) spil. Sæt kopperne i form af en trekant i nærheden af ​​din bordkanten, formet som en pil, der peger i retning af det andet hold.
  • At beslutte hvem skyder først kan afgøres på flere måder. Vi normalt afgøres ved at have modsatrettede spillere skyde på samme tid, og det første hold til at gøre det, når modstanderen misser starter spillet. På nogle parter, besluttede vi efter lodtrækningen, og andre gange, det hold, der vandt den sidste kamp skudt først.
  • Holdkammerater altid skyde sammen, hvis spillet er et singler spil hver spiller skyder to gange i træk. Hvis et hold eller individuelle hits begge skud, på deres tur, de får til at skyde en anden runde. Nogle parter havde en regel, hvor, hvis begge bolde landede i den samme kop, spillet var slut, og skyderiet hold vandt.
  • Nogle parter har en regel, hvor ikke-skydning teamet kan smække bolden væk efter det hopper på koppen eller bordet. Nogle regler tillader spillere at bevidst hoppe et skud af bordet og ind i en kop, tælle det som to kopper. Siden reglerne varierer, er det vigtigt at sørge for, hvad "husreglerne" for spillet er.

Men det vigtigste er at have det sjovt. Hele pointen med spillet er at socialisere med andre, så få en grundlæggende fornemmelse for husordenen og behandle spillet som netop det, et spil.