Sådan spiller Air Hockey

Air hockey blev først opfundet i 1969; efter at gå gennem flere revisioner, blev spillet stillet til rådighed for offentligheden for at spille ved Brunswick Billiards selskab. Inden for få år, airhockey borde blev meget populær og kunne findes i barer i hele Amerika. Air hockey er et sjovt, udfordrende spil, hvor to spillere ansigt ud over en air hockey bord og forsøge at score point ved at skubbe pucken ind i modstandernes mål.

For at spille et spil airhockey, skal du bruge en air hockey bord, to køller og en puck. En hammer er simpelthen en afrundet håndtag fastgjort til en flad (normalt disc-formet) overflade. De pucke er fremstillet af harpiks presses i tynde skiver, og kan komme i alle farver.

En air hockey bord er dybest set bare en glat rektangulær spillefladen. Det har skinner på alle sider til at holde køller og puck fra at flyve væk fra bordet. De to slots i skinnen i begge ender af bordet fungere som mål. Alle airhockey borde har små huller i spillefladen hvorigennem luft skubbet ud; dette giver mulighed for hurtigere spil ved at reducere friktion.


For at spille et spil airhockey:

  1. En mønt er kastet til at bestemme hvem der skal modtage pucken først.
  2. Den person, der vinder lodtrækningen vil ramme pucken fra hans / hendes side af bordet til modstanderens side inden for syv sekunder. Modstanderen har syv sekunder til at slå tilbage pucken.
  3. De spillere bør sikre, at de ikke placere en kølle oven på pucken, da dette er en fejl. Når en spiller begår frispark, hans modstander tager derefter besiddelse af pucken.
  4. Berøring pucken med nogen del af spillerens krop er også betragtes som en fejl.
  5. På alle tidspunkter spilleren skal beskytte hans / hendes mål og forsøge at ramme pucken ind i modstandernes mål.
  6. Spillere skal aflevere pucken til deres modstander, hvis de rammer pucken og få det til at forlade spillepladsen bordets overflade.
  7. Den første spiller, der scorer 7 point er erklæret som vinder.