Sådan sparer e-bøger på en iPod

En e-bog eller elektronisk bog, som navnet antyder, er den digitale udgave af offentliggjorte materiale i modsætning til de konventionelle trykte. Da eBooks er i digitalt format, kan de opbevares elektronisk ses og overføres på World Wide Web. De fleste e-bøger, der er offentliggjort på World Wide Web følge den Portable Document Format (.pdf), selv om andre formater såsom .doc eller .txt kan bruges som platforme for digitalt redde en eBook indhold. eBooks kan ses og læses på bærbare enheder såsom iPods. Der er også andre bærbare gadgets specielt designet til at læse e-bøger. Denne artikel vil tage fat trinene på lastning eBooks, der er gemt i .pdf-format til en iPod.

  1. Vær sikker på at du har den software. For en eBook i .pdf format, der skal åbnes, bør et passende program være installeret på din computer. Følgende trin vil være baseret på de funktioner, der findes på Adobe Acrobat Reader, en af ​​de mere almindelige .pdf læsere til rådighed.
  2. Gem eBook. Åbn eBook med Adobe Acrobat Reader. Efter åbning skal du klikke på fanen Filer for en drop down menu vises. Efter dette, skal du klikke på Udskriv. Udskriv Menu vinduet skal vises på skrivebordet. Du vil bemærke, at der på den nederste del af dialogboksen en Options List Box eksisterer. Bare klik på det og fremhæve Gem PDF til iPhoto fra drop down listen. Ved at gøre dette, vil eBook automatisk konverteret til iPhoto format er kompatibelt med din iPod. Når konverteringen er færdig, vil en boks poppe op at bede dig om at gemme frisk konverterede data. Gør det ved at gemme eBook i et tilgængeligt sted såsom skrivebordet.
  3. Gem det på din iPod. Tilslut din iPod til din personlige computer ved hjælp af et USB-kabel. Derefter er alt du behøver at gøre netop fremhæve eBook i den nyligt konverterede iPhoto format. Du skal blot kopiere og indsætte det på din iPod for at gemme.

Nogle iPod-brugere rynke panden over, at Macintosh ikke er kommet med nogen software program til at løse dette kedelig proces. Indtil Mac opfylder sit løfte om at komme op med de nødvendige værktøjer, så vil vi bare nødt til at gøre med de manuelle trin for nu.

Tips:

  • Før endelig gemme en e-bog, der er blevet konverteret til iPhoto format, ville det være godt, at du se filen først.
  • Denne måde, er du sikker på, at data ikke er forvansket og er i sin korrekte struktur.