Sådan skriver og sender din musik Pressemeddelelse

En musik pressemeddelelse er en let værktøj musikere kan bruge til at få omtale. Det er hovedsagelig en nyhedsartikel, der fortæller en vigtig historie om en solist eller gruppe. Det kan være lanceringen af ​​et nyt album, en debut præstation, en stor koncert eller en anden associeret hændelse. Det eneste krav for emnet er, at det er nyhedsværdi.

1. Definer målet læseren og dermed udløbet medier. Offentlighed er målet, og derfor er artikel er kun effektiv, hvis den er skrevet til den påtænkte læseren. Emnet og sproget i artiklen skal passe forbindelse med den musikalske stil, sine fælles lyttere, og den specifikke medier offentliggjort eller udsendt organisation vil blive forelagt. For eksempel en pressemeddelelse, der bruger en masse rock and roll slang ord, handler om en klassisk musik performer, og forelægges for en teenager magasin vil normalt ikke fungere. Ikke medmindre spiller var faktisk en teenager, kjoler som en rockstjerne under koncerter og har til formål at nå ud til sine jævnaldrende. Der er ikke rigtig nogen hårde og hurtige regler, når det kommer til reklame og pressemeddelelser. Regne ud, hvad kunne arbejde er ofte en intuitiv analyse af emnet, læser og medium.

2. Definer beskeden. Musik pressemeddelelser er ikke skrevet udelukkende af hensyn til information. Deres funktion er at bidrage til at øge populariteten af ​​musikeren ved at knytte ham eller hende med en anden interessant idé. Hvad er det punkt, der skal understreges? Musikerens virtuositet, politik, bekymring for sociale spørgsmål, personlige kampe - listen kan være uendelig. Men der bør kun være én fokus på, at meddelelsen er klar.

3. Craft musikken pressemeddelelse. Nu, at emnet, læser og medie er mere eller mindre definerede, skriveprocessen kan begynde. Det vil også være meget lettere, da det vil blive styret af de indledende overvejelser. Pressemeddelelser er stadig nyhedsartikler, og derfor reglerne for journalistisk skrivning gælder stadig. Det betyder at have en fængende overskrift, en første afsnit, der vil hook læseren, og stadig de fleste af de vigtige oplysninger, og en krop, der kan opretholde interesse indtil de sidste ord. Nogle publikationer og broadcast organer kan foretrække et bestemt format, så det er vigtigt at finde ud af også. Under alle omstændigheder her er en prøve retningslinje:

PRESSEMEDDELELSE

For yderligere information, kontakt:

(Kontaktoplysninger)

HEADLINE

Første afsnit: hvem, hvad, hvor, hvornår og hvorfor.

Krop: yderligere detaljer og udstilling

Afsluttende afsnit: »Om os» oplysninger om den udøvende kunstner

For yderligere information, kontakt (kontaktperson) ved (telefonnummer)

### - Dette symbol markerer afslutningen af ​​pressemeddelelsen og fortæller redaktør eller forfatter, han har modtaget hele artiklen

4. Send ud pressemeddelelsen. Afhængigt af, hvad ordningen udløbet medier foretrækker, kan du sende musik pressemeddelelse enten via fax, e-mail eller snail mail. Bare sørg for, at du henvende sig til den rigtige person, stave sit navn korrekt og vedlagt den rette faglige titel. Det ville også være klogt at give dem et opkald først, og lad dem vide, du skal sende dem en pressemeddelelse. Om det rent faktisk bliver offentliggjort, afhænger nu af hvor interessant og montering af historien, vil blive set fra redaktionen eller radio stationsledere.

Da reklame er navnet på spillet, vel vidende og have et godt forhold til mange journalister, redaktører, DJs og andre væsentlige medier personale er meget vigtigt. Byg en liste over kontaktpersoner, og give næring dette netværk. De kan være de mennesker, der enten vil gøre eller bryde en musiker karriere.

Tips:

  • Forfattere og redaktører er meget travle mennesker, så konstant irriterende dem for opdateringer vil ikke hjælpe med at få din pressemeddelelse offentliggjort.