Sådan skabe et diasshow med Microsoft PowerPoint

Lysbilledshow er en fantastisk måde at skabe præsentationer til din klasse eller kolleger. Med slideshows kan du gøre op med note kort og bare koncentrere sig om at gøre en god præsentation. Det er også en anden måde at fange opmærksomheden på din målgruppe og forhindre dem i at fokusere for meget på at tage noter i stedet for rent faktisk at lytte og fordøje din præsentation. Nedenfor er de trin for at gøre et lysbilledshow præsentation ved hjælp af Microsoft PowerPoint.

  1. Åbn Microsoft PowerPoint. Du kan finde dette i Programmer, under Microsoft Office.
  2. Klik på Filer og vælg Ny. Du får flere muligheder: en tom præsentation, tilgængelige designskabeloner, og eksisterende præsentationer. Hvis du er nybegynder, og du ønsker at oprette et lysbilledshow i en enklest mulige måde, skal du vælge en tilgængelig designskabelon, der passer til dit emne. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at sætte baggrundsbilleder og skabe tekstbokse.
  3. Skriv titlen på din præsentation i tekstfeltet, der siger "Klik for at tilføje titel." Det er ligesom forsiden af ​​en bog, så du kan inkludere undertekster, datoer og dit navn på det første dias.
  4. Når du er færdig med det første dias, tilføje en anden dias. Du kan gøre dette ved at klikke på fanen Indsæt og vælge "Nyt dias". Nu er der en masse flere muligheder for disse nye dias. Du kan vælge at beholde det samme design og layout som den første, eller du kan ændre det til at passe, at de data, du vil komme til at præsentere. Du kan vælge mellem tekst og indhold layouts. Der er også layouts kombinere tekst og indhold. Layoutet af dine efterfølgende slides afhænger af de data, du vil præsentere.
  5. Gør dit lysbilledshow præsentation ved at tilføje animation til dias. For at gøre dette, gå til fanen Slide Show. Du kan vælge Animation Ordninger eller Brugerdefineret animation. Du kan animere hvordan din tekst og indhold vises, og fra hvilken retning. Du kan se, hvordan din animerede dias ser ud ved at afkrydse Auto-Eftersyn og klikke på Afspil.
  6. Efter tilsætning af animation til individuelle sider, fortsæt med at tilpasse dias overgang. Bare gå til fanen Diasshow og vælg Slide Transition. Du vil være i stand til at angive, hvordan det pågældende dias vises, og hvor hurtigt overgangen vil være. Du kan også tilføje en lydeffekt til dias overgang, hvis du ønsker det.
  7. Den næste ting du nødt til at indstille, og det er vigtigt, er Advance Slide funktion. Dette er også en del af Diasovergang tilpasning. Du har kun to muligheder her. Om der skal have slide forskud på museklik eller har dias vises efter en vis tid. Hvis du ikke er sikker på, hvor meget tid det ville tage dig at diskutere hvert dias i præsentationen, er det bedre at sætte Advance Slide til museklik.
  8. Se din lysbilledshow ved at gå til fanen Diasshow og klikke på View Show. Den genvej nøgle til dette er F5. Mens du ser, kigge efter stavefejl og lignende.
  9. Glem ikke at gemme dit diasshow.

Du har nu en Microsoft præsentation diasshow. Held og lykke!