Sådan sikre din Android smartphone

Sådan sikre din Android smartphone
Mere end nogensinde før, er smartphones blevet livsnerven i den moderne digitale livsstil. Smartphones er forbundet til alle aspekter af vores liv, fra basis- kommunikation via SMS-beskeder til e-mail til sociale netværk, bankvæsen, private fotos og meget mere. Hvis din smartphone kommer i de forkerte hænder, kan du står over for en meget mere besvær og frustration, at den rene værdi af selve enheden. Uden ordentlig sikkerhed på plads, kan telefonen tyv være kapring dine onlinekonti, stjæle penge fra din netbank og dele dine mest intime af billeder på internettet.

I et tidligere indlæg, vi diskuterede nogle af de måder, du kan beskytte dine personlige oplysninger, når du rejser med en smartphone, men det kan være endnu mere vigtigt at holde din smartphone så sikker som muligt på en dag-til-dag basis så godt. I sin mest grundlæggende niveau, bør alle ejere af Android smartphones følge disse tre enkle trin til at holde dataene på deres telefoner (og i skyen) så sikkert og så privat som muligt.

1. Sæt en skærmlås Code

Du bør aldrig lade din telefon uden en form for password for at komme forbi låseskærmen. Ja, med en simpel "swipe" at låse telefonen er den mest bekvemme, men det også efterlader dig utrolig sårbar. Den knalde mønster er en af ​​de lettere skærm låsemekanismer, men fedtede fingeraftryks stier kan stadig forlade dig sårbar. En multi-cifret adgangskode eller, endnu bedre, en kompleks adgangskode er en langt bedre og mere sikker løsning. Disse kan alle findes under sikkerhedsindstillingerne på din Android-telefon.

2. Udnyt App-adgangskoder

Selv hvis din lås skærm adgangskode er kompromitteret, vil du ønsker at sikre, at du stadig har et ekstra lag af sikkerhed. Selvom det ikke er til rådighed på alle apps, nogle apps giver mulighed for at få en ekstra adgangskode, før de kan få adgang til, eller før de kan anvendes til visse funktioner. Dette er særligt fremtrædende med mobile banking og mobile betalinger, apps; en ekstra adgangskode kan kræves eller med kompatible enheder, kan et fingeraftryk scanner-baserede lock / unlock være muligt

3. Opsætning Android Device Manager

Hver gang du linker din Google-konto til en ny Android-enhed, vises den på listen over enheder via Google Play Store indstillinger. Ud over dette, sikre, at Android Device Manager er konfigureret og bekræftet korrekt. Dette webbaserede værktøj giver dig mulighed for nemt at finde og ringe enheden skal det blive forlagt eller stjålet. I det værst tænkelige scenarie, kan du også bruge Android Device Manager til at fjernstyre tørre din enhed, så tyven ikke kan få adgang til alle dine data.