Sådan Shadow Box i en lille lejlighed

Skyggeboksning betragtes som en stor samlet træning for din krop. Men det kan vise sig at være noget af en udfordring med en begrænset plads i din lille lejlighed. Så for at hjælpe dig med dette, Hera € ™ s hvordan man skygge kasse i en lille lejlighed.

  • Kom godt i gang. Begrebet skyggeboksning er at have en fuld legeme træning med en imaginær sparring mate. Men da du har begrænset plads i din lejlighed, ita €, ™ s anbefales, at du har en mat passer nok til at rumme grundlæggende fod arbejde i boksning. Dette lukkede rum vil fungere som din boksering. Bare sørg for at holde det fri for dinglende genstande, der kunne vanskeliggøre din skyggeboksning.
  • Varm op øvelser. Sørg for at have rigelig tid til at strække og muskel toning før skyggeboksning. Dette vil hjælpe med at forhindre skader og maksimere den samlede effekt af træningen. Ligger omkring 10-15 minutter af enkle stretching og lette øvelser for at forberede dine muskler.
  • Udstyr, der skal anvendes. Din træning kan inddeles i to sektioner med andet sæt improviserede boksning udstyr. Den første bruger vægte til at maksimere magt og eksplosivitet af dine slag. Der er tilgængelige vægte, der spænder fra 5 til 10 pounds. Denne starteren vægte anses perfekt til skyggeboksning for at tone din øverste organ styrke. På den anden side, den anden omfatter brug af en fast madras til at fungere som en almindelig boksebold. Den vigtigste faktor her er hele tiden at være i bevægelse, som du forsøger at give og snor ud af din kombination.
  • Forbedring af fodarbejde. Prøv at fokusere dine laterale og vandrette bevægelser, som du i kontakt med dig slag. Det kan ikke give dig en maksimal træning for dine ben, men ikke desto mindre det kan stadig levere nok hastighed og kraft til at støtte din overkrop. Bare sørg for, at din krop rytme er i harmoni med hver skridtlængde på dine fødder.
  • Knock out kombination. Har sæt af slag i kort men præcis optælling. Gå med fodboldudtryk kombinationer og nogle kroge på siden. Gradvist øge træningen ved at inkludere uppercuts og endda 3-4 kombinationer. Mix og match forskellige kombination simulerer en faktiske counter-slag, som du gør din skyggeboksning. Har mindst 4-5 kombinationer per minut i hver runde. Sørg for at du har nok udholdenhed til at følge din boksning regime.
  • Køl ned. Du bør også tage hensyn til din vejrtrækning mønster og inddrivelse af din position. Dette er for at bevare din balance og kraften i dine slag. Sørg for at du stadig levere hurtige og skarpe slag, som om det var virkelig en sparring match. Bare sørg for at inkludere hvile og ordentlig krop nedkøling teknikker, hver gang du er færdig med din session.

Husk, at effekten af ​​skyggeboksning ikke er forankret på stemplerne alene. Korrekt krop koordination og en god balance er nøglen til at generere ønskelige virkninger, selv om youâ € ™ bare re skyggeboksning i din lille lejlighed.

Nu kan du skygge kasse, selv i en lille lejlighed! Være klar til nogle eksplosive boksning aktion, mens du sveder det ud og giv dig selv en fuld legeme træning.