Sådan Set Windows Vista til automatisk Defrag

Udtrykket "Defrag" henviser til den nytte, der tilbydes af Microsoft Windows er kendt som Diskdefragmentering. Det er der som en løsning på det problem, der opstår på grund af den måde, disse er lagret hos din computers harddisk. Når harddisken stadig har en masse plads, computeren simpelthen gemmer filer til nyinstallerede programmer i sekventielle sektorer. Da harddisken bliver fyldt op, vil en bruger normalt slette ubrugte eller uvigtige filer for at frigøre mere diskplads. Disse frigjorte rum er ikke længere i rækkefølge. Rummene er spredt over hele disken. Meget gerne, når du fjerner bøger fra deres pladser på en hylde, skal du lade dig huller over det hele. Når du installerer et nyt program eller et program, er computeren tvinges til at sprede og gemme filen i disse spredte huller. Hvis du starter den særlige anvendelse, computeren tager lang tid at køre det, fordi det har at sammensætte de forskellige komponenter ved at få hver del fra de tusindvis af huller, at filen er blevet presset ind i. Funktionen af ​​defragmenteringsprogram er at flytte filer rundt, så alt er lagret i på hinanden følgende ringe i de rigtige sektorer igen. Det er klart, Defragging er afgørende at holde din computer kører effektivt. Men kører den manuelt kunne være ineffektive, som folk har tendens til at glemme periodiske vedligeholdelse. Heldigvis kan Windows Vista indstille din computer til automatisk at starte Diskdefragmentering automatisk. Det kan endda gøre din computer køre en scanning for virus på samme tid. Selvfølgelig behøver du ikke ønsker det at bedrage, mens du arbejder på et vigtigt projekt. Denne artikel vil hjælpe dig med dit operativsystem til automatisk at starte defragmenter på et tidspunkt, der er mest praktisk for dig.

  • Vælg, hvad tid og dag, du ønsker at køre programmet. Der er mange måder at få adgang til defragmenter menuen. Klik på ikonet Start findes i nederste venstre hjørne af hovedskærmen. Rul på "Alle programmer", "Accessories", "Systemværktøjer" og derefter klikke på knappen Diskdefragmentering. Du kan også starte den ved at klikke på knappen Start og skrive ordet "Defrag". Når du har nået den Diskdefragmentering vinduet, vil du se en "Modify Schedule" knappen på højre side af skærmen. Indstil frekvensen ved at gå til "Hvor ofte" feltet. Vælg ugentlig fra drop-down valg. Skift også dagen og tiden. Sørg for at du vælger et tidspunkt, hvor du ikke skal bruge computeren. Én du er færdig, skal du klikke på "OK" knappen.
  • Vælg de drev, du ønsker at blive defragmenteret. Fra Diskdefragmentering vinduet skal du klikke på "Vælg Volumes ..." knappen. Vælg de drev, du ønsker at blive defragmenteret automatisk ved at klikke på boksen ved siden af ​​navnene. Klik på "OK" knappen.

Dit operativsystem vil nu automatisk bedrage den computer på dag og tidspunkt, du har angivet. Mens du indstiller den planlagte opgave, kunne det også være tilrådeligt, at du angiver en periodisk virus og spyware scanning. Ved at gøre disse, vil du være at hjælpe din computer køre effektivt og hurtigt i længere tid.