Sådan Set Up og dekorere et værelse med must haves

Det er sådan en fornøjelse at have gæster rundt i huset. Hvis de kom fra en anden by, og skulle bo enten for en nat eller mere, ville det være godt at have et værelse, der er behagelig og forberedt med alle nødvendigheder.

Hvis du har en ekstra plads i huset, gøre det til et gæsteværelse, at din gæst virkelig vil huske.

Sådan opsættes plads til gæster og sørg for at det har alle de must-haves, læse tips nedenfor.

  • Har de væsentlige punkter for soveværelset. For selve rummet, det grundlæggende såsom en seng med clean sheets, 2 puder og et varmt tæppe er afgørende. Har en ekstra dyne og ekstra puder til rådighed i skabet bare i tilfælde. Ideelt set bør der være en barneseng foldet inde i kabinettet, at gæsterne kan bruge, hvis de ikke alle kan være i en seng. Har også en trash bin tilgængelig inde i lokalet. Sted mindst 5 bøjler i skabet, hvor de kan placere deres frakker og jakker.
  • Overvej at placere add-ons til plads til at gøre det hjemlig. Så meget som muligt, du vil have dine gæster til at være hjemme og afslappet i deres plads. Placer en comfy stol i et område af rummet og et fjernsyn på tværs. Chancerne er, de har et program de ønsker at se, men er for genert til at bede om at se på tv i fælles rum. Hvis det er muligt, skal du placere et lille køleskab, fyldt med drikkevand, aftappet saft eller på dåse sodavand og snacks. Du kan ikke forvente, at være komfortable barging ind i dit køkken på udkig efter snacks, uanset hvor mange gange du fortæller dem at "føle sig hjemme". For en mere særligt præg, placere en kurv af chips, cookies og chokolade barer på toppen af ​​sengen før gæsten ankommer.
  • Forbered hvad de har brug for i et badeværelse. Det ville være rart at have en privat badeværelse i gæsteværelset. Men hvis dette ikke er tilfældet, vil en fælles badeværelse tilstrækkeligt. Giv dine gæster med rent håndklæder, badekåbe og toiletartikler sæt, ligesom de ville have dem, hvis de opholdt sig i et hotel. Inklusive ansigtsservietter så godt. Husk at bestanden badeværelset, privat eller fælles, med væv. Også kontrollere toilet flush, badekar afløb og badeværelse sink i tilfælde af en træsko, før gæsterne ankommer. Sørg for, at varmt vand kører, og at vandforsyningen fra bruser eller vandhane er tilstrækkelig.
  • Tilføj personlige præg. Hvis dine gæster er på besøg dit område for første gang, kan du aflevere dem et kort over stedet og fremhæve interessante vinkler, de måske ønsker at besøge. Også nedskrive vigtige telefonnumre for dem at huske.

Få at vide dine gæster før lade dem blive i dit hjem. Bemærk også, hvis de har allergi, som du skal tage hensyn til. Hvis de er allergiske over for kæledyr, skal du sørge for at rense huset grundigt og holde dine katte eller hunde i et område langt fra gæsteværelset og fællesrum.