Sådan Set Up Mikrofoner til Karaoke

Du har en ny karaoke-maskine. Eller du lejet en. Mikrofonerne er ikke tilsluttet endnu, og du virkelig ønsker at synge. Eller er dine gæster allerede på vej til festen. Følg disse instruktioner for at oprette mikrofonerne til karaoke. Disse er nemme trin.

  1. Kend dine vilkår. Jacks henvises til ¼ tommer huller enten på forsiden, bagsiden eller et andet sted på karaoke-maskine. Du har måske en karaoke dvd-afspiller, og stikkene er normalt placeret på forsiden af ​​afspilleren med kontroller eller ringer siden af ​​dem. Disse ringer styrer mikrofonen niveau. Kablet er ledning tilsluttet selve mikrofonen. Dette er normalt lang til at rumme bevægelse. Stik, også kaldet palstik, er på spidsen af ​​kablet modsat mikrofonen. Det er de metal tips, der er tilsluttet stikkene til at gøre en forbindelse mellem mic og karaoke-maskine.
  2. Opsætning af karaoke. Det karaoke skal ske for klar. Tænde den. Placer den, hvor dit tv er, under TV rack, på toppen af ​​det, eller i nærheden af ​​den. På den måde har du et enkelt operation. Så vil du ikke være at danse rundt og få alt for svimmel til at styre karaoke maskine. På denne måde kan du også pege alle de fjernbetjeninger i én retning.
  3. Opsætning af højttalerne. Som en del af karaoke-maskine, du også nødt til at oprette højttalerne. Hvis du har et separat lydsystem, sætte dette op næste. Tilslut dette til karaoke. Nogle talere har mikrofon stik.
  4. Sæt mikrofonen ind og tænde den. Efter disse skridt, du er nu klar til at sætte mikrofonen til karaoke. Slap kablet, og hold stikket. Plug forsigtigt stikket til mikrofonstikket på karaoke-maskine. Det anbringes væk fra højttalerne for at undgå feedback lyd.
  5. Opsætning mic niveau. Den mic niveau skal oprettes næste. Find MIC volumen ringer ved siden eller i nærheden af ​​stikkene. Indstil mikrofonens niveau ved en komfortabel balance med lydniveauet for højttalerne. Det må ikke være så højt som at overmande højttalerne. Men heller ikke for blød til at være uhørt. Test mikrofonen. Hvis du er tilfreds med den måde, det lyder, er du klar.
  6. Vælg en sang og synge den første sang. Da du oprettede karaoke, højttalere og mikrofonen, har du ret til at synge, og vælg den første sang! Som en undskyldning for at synge den første sang, kan du sige, at du forsøger at teste, om opsætningen er i orden. På denne måde kan du foretage mindre eller større justeringer af opsætningen.

Efter brug af karaoke, skal alt sættes tilbage i deres pladser. Afvikle mic kabel og sætte det tilbage i kassen. Korrekt placere den i boksen for at undgå skader. Men hvis du er en hyppig karaoke sanger, kan du blot placere mikrofonen oven på karaoke-maskine eller på stativ eller holder.