Sådan Set Up filer til indkomstskat

Skat er offentlige-mandat gebyrer for alle personer og virksomheder (små eller store), der er fratrukket i deres indkomst årligt. Proceduren varierer for de enkelte lande, men formålet er universelt det samme. Det er at finansiere den lokale regering til gavn for borgerne og økonomien. Da dette er en nødvendig, årlig proces, er det vigtigt, at alle dine relevante filer er helt organiseret af indkomstskatter. Denne måde, vil du ikke spilde din tid og kræfter i proppe ved febrilsk at organisere dine filer, før IRS får dig. Læs videre for at lære mere om, hvordan du indstiller denne hele op.

1. Klargør alle materialer, som du får brug for at kunne samle og arrangere alle dine filer så organiseret som muligt. Afhængig af antallet af dine dokumentation og kvitteringer i økonomi, skal du købe en masse manila kuverter, mapper, labelers såsom mærkning penne, overstregningstuscher, etc., og en tilstrækkelig arkivskab plads til at stable og holde dem alle op.

2. Når du har alle de nødvendige materialer, du har brug for at konsolidere alle de filer og dokumenter, som du får brug for din indkomstskatter. Kategoriser hver af dem i følgende kategorier:

 • Indkomst: kvitteringer, check stubbe, bank stubbe, alle modtagne betalinger og sendt fakturaer
 • Kontoudtog
 • Kreditkort erklæringer
 • House regninger (pant)
 • Utility regninger
 • Forsikringsudgifter
 • Sygdomsudgifter
 • Reklame gebyrer
 • Videresalg gebyrer
 • Labor forsikringsudgifter
 • Kontorhold
 • Andet (Diverse)

Dette er de grundlæggende ting, du har brug for at konsolidere og klassificere dine data. Bare omfatte alle finansielle dokument, som du kan finde. Brug dine kuverter, mapper og vigtigst dine labelers så du vil ikke være forvirret.

3. Præcist lægge alle filer i deres respektive kategorier. Du behøver ikke at være virkelig pænt og ryddeligt, når du gør dette. At kunne sætte filerne til det korrekte sted bør være din største bekymring. Når alt er kategoriseret, arrangere dem alle efter dato. Sørg for at sætte markører på det pr kvartal og år. Alle dokumenter i de foregående år, bør konsolideres og opbevares i en kasse sammen med deres W-2 formular og 1099 oplysninger. Mærk kassen herom og sætte det i arkivskab. Fokus på det indeværende år. Indstil altid et nyt registreringssystem for hvert nyt år til at komme.

4. Sørg for, at alt er mærket og arrangeret efter dato kronologisk. Denne måde, når den tid kommer, at du skal beregne dine indkomstskatter, vil alle tal være lettere at finde og krydshenvisninger bliver en tur i parken.

At være konsekvent organiseret er et krav for alle personer, der ønsker at spare en masse penge, tid og besvær fra en sidste minut søgning af tiltrængt filer til de indkomstskatter. Dette kan også hjælpe dig med at holde styr på alle dine finanser dermed, hvilket gør det nemmere og hurtigere at styre det. Så længe du følger disse effektive foranstaltninger, vil du hurtigt være den mest effektive, tidsbesparende og stress lettet person, som du nogensinde vil blive. Dette vil efterlade dig masser af tid til at have det sjovt! Held og lykke.