Sådan Set Up en Group Retirement System

En pensionering system er meget vigtigt for lærere, konsulenter, medarbejdere, embedsmænd og andre mennesker, som søger levetid sikkerhed. Det kan være en udlån hånd for dine fremtidige behov, når det kommer til økonomi og andre fornødenheder i familien. Det er ikke underligt da, at mange mennesker forsøger at oprette en gruppe pensionering system. I bygning én der er nogle ting, vi skal huske på.

Den Pensionering Board Group

Ved etablering af en pensionering system, skal du have en bestyrelse. Bestyrelsen skal bestå af valgte repræsentanter som anvist af guvernøren og senat. Som indlysende, skal din gruppe pensionssystemet være en juridisk én. Der bør være et møde en gang om måneden for bestyrelsesmedlemmerne.

Job Krav og Medlemskab

Efter valg af bestyrelsesmedlemmer, begynde at fokusere på de kriterier for støtteberettigelse, når det kommer til medlemskab og jobkrav. Hvis du planlægger at starte en lærer pensionering system, så selvfølgelig dine medlemmer bør være lærere. På den anden side, hvis du ønsker at etablere en tilstand pensionering system, så medlemmerne skal have en titel af statslige ansatte eller offentligt ansatte.

Berettigelse kan også bestemmes efter alder og helbredstilstand. Vil du modtage en 30-årig lærer som en af ​​dine medlemmer, eller skal han være på mindst 40 og derover? Vil du udpege en undersøgende læge for medlemmerne, eller du vil lade dem se efter deres egne læger til at have et sundhedstjek?

Desuden bør en person opfylder kriterierne for medlemskab, før han kan flytte til jobkravene. Så før endelig accepterer deres medlemskab kan du først at kontrollere deres ydeevne, når de stadig arbejdede. Er de arbejder på fuld tid eller deltid? Gjorde de klarer sig godt i løbet af deres arbejdsdage? At samle alle disse oplysninger er ganske vanskeligt, men du kan bede dem om at besvare et ansøgningsskema til at losse denne tunge byrde.

Det pensionering service

Selvfølgelig, som du starter pensionering system, du skal have viden om, hvordan det kører. Folk vil være mere overbevist om at slutte sig til din gruppe, hvis din pension tjenester er overbevisende. Men ligesom de andre, bør du have kriterier, før de kan benytte sig af de tjenester. For eksempel bør de have været mindst 10 års tjeneste. Desuden, her er nogle af de pensionering tjenester, som du måske ønsker at inkludere i dit system:

  • Anciennitetstillæg - Dine medlemmer vil modtage en tjeneste kredit hver gang i en måned for hvert bidrag fuld pension.
  • Optjening - Dine medlemmer vil have en 100% fuld garanti for, at de vil modtage deres pension fordel det fyldte 55.
  • Lån - Aktive medlemmer kan låne direkte fra deres egen konto to gange hvert år op til 50.000 - $ 60.000. Men så kan du indstille din egen maksimale lån om året.
  • Pension System - Dette er et fast beløb modtaget af dine medlemmer som en form for belønning eller favor. Det kunne også ligne bindingsperioden.

Sandelig, en pensionering system er meget nyttigt for vores fremtidige økonomiske sikkerhed. Denne guide vil hjælpe dig til at blive en succesfuld grundlægger af en gruppe pensionering system.