Sådan Set Up en forenklet Medarbejder Pension Plan

Der er en række muligheder at vælge imellem, når de forsøger at beslutte, hvilken type pensionsordning, du bør oprette for din virksomhed. Hvis du er en selvstændig, eneejer, eller medlem af en lille partnerskab eller selskab, kan en forenklet Medarbejder Pension Plan være den bedste løsning.

Først skal du finde ud af, om en forenklet Medarbejder Pension Plan eller september IRA er rigtige for dig. September IRAS er en særlig god mulighed for selvstændige individer eller enkeltmandsvirksomheder, fordi de kræver minimum papirarbejde for rapportering. Hvis du har en virksomhed med flere medarbejdere, kan en september IRA ikke være et godt valg, fordi kun arbejdsgiveren gør bidrag. Der er ingen medarbejderrepræsentanter valgfrie udsættelser. Arbejdsgiveren har evnen til at ændre selskabets bidrag til enhver tid uanset årsag. Bidrag er fradragsberettigede og straks 100% optjent.

Grænsen bidrag for 2009 er 25% af din årlige indkomst eller $ 49000, hvis denne er mindre. Hvis du beslutter dig for at vælge en forenklet Medarbejder Pension Plan og har flere medarbejdere, skal du bidrage samme procentsats for hver medarbejder, uanset hans / hendes indkomst. Bidrag skal betales direkte til en IRA administrator, depotbank eller livrente selskab. De kan ikke udbetales til den enkelte.

Når du har besluttet, at en forenklet Medarbejder Pension Plan er bedst for din virksomhed, skal du så færdig IRS Form 5305-september Denne formular bruges til at etablere kravet om adgang til deltagelse i din plan. Du skal bruge denne formular til at sætte en aldersgrænse for ansatte. Du kan også placere en begrænsning på tid af tjenesten. Du kan vælge at optage eller ikke omfatter ansatte omfattet kollektive overenskomster, ikke-hjemmehørende udlændinge og medarbejdere, der tjener mindre end $ 450. Originalen af ​​Form 5305-september skal opbevares på dit kontor i tilfælde af en IRS revision af din plan.

Efter afslutning af Form 5305-september, skal du derefter beslutte, hvad selskab du gerne vil være vogter af din september IRA. Dette er typisk en investeringsforening selskab eller en livrente selskab. Når du har foretaget din beslutning, vil du så nødt til at fuldføre papirarbejde, der kræves af dette selskab. For forenklet Medarbejder pensionsordninger, behøver virksomhederne ikke kræver typisk plan niveau papirarbejde. Du bør kun nødt til at fuldføre papirarbejde på en deltager niveau.