Sådan Set Up en Campingplads

Sådan Set Up en Campingplads


At vide, hvordan at oprette en campingplads kommer med erfaring. Hver person vil have en anden prioritet, og forskellige meninger om, hvad der gør den perfekte campingpladsen. Der er et par ting at huske på, dog, at vil gavne enhver autocamper.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Lokalisering af campingpladsen kan være lige så nemt som at trække en trailer i den tildelte stedet. Mange campingpladser har afmærkede områder til trailere og telte. Hvis du spekulerer på, hvordan at oprette en campingplads i en mere primitiv situation, så det kan være lidt mere kompliceret. Du kan se på hektar urskov med et væld af mulige pladser. Her er nogle ting at se til at gøre din campingtur bedst nogensinde.

 • Vælg et niveau område, der synes at være høje jorden. Det sted, du pitche dit telt er vigtig. Hvis du er i bunden af ​​en skråning, uanset hvor blid en skråning er det du kan finde dit telt oversvømmet, hvis det regner.
 • Se efter tegn på mudder og afstrømning. Disse problemer kan normalt blive opdaget ved omhyggelig observation. Vand afstrømning vil normalt skabe et område med erosion i jorden.
 • Kig efter et stort antal dyr spor. I de vilde dyr vil ofte gøre deres egne veje, som de bruger igen og igen. Hvis du tilfældigvis at pitche dit telt midt i en af ​​disse vejledninger, du kan blive forstyrret mere end du ønsker i løbet af natten.
 • Hvordan er udsigten? Campingpladsen du vælger, vil være hjemme for varigheden af ​​turen. Sørg for, at visningen er en, som du vil nyde, hvis muligt.

Opsætning Camp

Når du har dit websted valgt det er på tide at slå lejr.

 1. Fjern eventuelle sten fra det område, hvor du vil slå dit telt. Selv småsten kan være meget ubehageligt under din sovepose.
 2. Læg en presenning på jorden, hvor du vil slå dit telt. Dette vil hjælpe med at holde dit telt gulv tør hvis det regner. Sørg kanter tarp (eller plast) er vendt under. Lad ikke kanter Tarp strække sig forbi bunden af ​​teltet.
 3. Arranger teltet, så døren åbner mod syd eller syd øst, hvis muligt. Hvis dårligt vejr kommer i, og du har kraftige vinde, du ikke ønsker regn blæser gennem døren til teltet. Følg anvisningerne for at sætte op teltet, som regel satsningen hjørnerne først og derefter sætte op nogen poler.
 4. For ekstra sikkerhed mod regn er det en god ide at sætte en anden presenning på indersiden af ​​teltet gulvet med kanterne strækker en kort vej op i siderne af teltet.
 5. Når teltet er oppe sætte din soveposer inde. Hold alt væk fra væggene af teltet. Fugt vil ofte kondens på telt vægge og noget at røre dem vil få våde.
 6. Find badeværelset. De fleste campingpladser har faciliteter eller andet sted. Hvis du er primitiv camping, find et område omkring 200 meter væk fra dit telt. Sørg for at det er ikke tæt på vand kilder for at undgå forurening. Altid pack nogen toiletpapir, som du bruger, og bortskaf den korrekt.
 7. Hvis du får lov til at samle dødt træ til brande derefter samle det og hober det nær den udpegede firepit. Hvis du er forpligtet til at bringe i dine egne træ derefter stak den, hvor det er belejligt.
 8. Opsæt dit køkken næste. Afhængigt af hvilken type af campingpladsen du har, og hvilken type camping du laver arrangere din mad containere nær tabellen picnic. Hvis der ikke er en picnic bord, holde dem tæt på det område, du vil være madlavning. Fødevarer beholdere skal sikres at holde fra at tiltrække dyr. Hængende fødevarer det en god måde at holde dyr ud af det så godt. Det er en god ide, hvis du skal være væk fra lejren for at låse mad i din bil. Hvis du kan, altid arrangere madlavning område på mindst 30 meter væk fra teltet.
 9. Sørge for bortskaffelse af affald. Mange campingpladser har udpeget, skraldespande. Hvis de ikke gør det, holde en affaldspose handy. Hold det bundet op og helst af vejen, fordi vaskebjørne og andre dyr vil være meget interesseret i indholdet.
 10. Medbring altid to lanterner i tilfælde sker noget med en af ​​dem. Placer lanterner på bordet.
 11. Indstil din siddepladser, hvis du har det, i nærheden af ​​bålet.
 12. String tørresnor mellem to træer. Dette vil være det sted at hænge op vådt tøj og håndklæder.

Andre Tips til Sådan Set Up en Campingplads

Efter det grundlæggende er den bedste måde at sikre, at du har en god camping oplevelse. Her er et par flere tips, der kan hjælpe:

 • Vælg et område, hvor der er rigelig skygge.
 • Pas på, at din campingplads er ikke i et område, der kunne opleve flash oversvømmelser.
 • Prøv at holde sig så langt væk fra andre campister som muligt. Dit lejr skal være ude af syne for eventuelle vandrestier og ud af stedet af eventuelle campister.
 • Bo på mindst 200 meter væk fra floder og andre bevægelige vandkilder.
 • Du må ikke oprette dit telt direkte under et træ.
 • Kig efter myretuer og andre tegn på insekter. Du ønsker ikke at sove på toppen af ​​en brand ant koloni.


Camping er en vidunderlig måde at opleve skønheden i naturen. Ved omhyggeligt at vælge og oprette en campingplads kan du holde turen afslappet og sjov for alle.