Sådan Secure en dynebetræk

Dyner er blevet populært anvendes i stedet for dyner og tæpper. De er nede fyldt poser som også er blevet anvendt som dyner. Da dyner er tunge og vanskelige at vaske, de er beskyttet med dynebetræk.

Duvet cover fungerer som en rullemadras, der beskytter dynen mod støv og pletter. Dog kan konstant bevægelse også sno dyner indeni. På grund af dette, er det vigtigt at lære at sikre et dynebetræk for at holde dynen inde altid i god form.

Her er nogle af de enkle tips, som du kan følge for at sikre din dynebetræk og dynen inde:

  1. Vask dynebetræk og lad tørre under solen. Du kan placere det i tørretumbleren, men det er stadig vigtigt at tørre den under solen til helt at dræbe bakterier. Gør dette som en månedlig rutine eller en gang om to uger, afhængigt af hvor nemt din dækning bliver beskidte.
  2. Tag nyvasket og tørret dynebetræk og holde den på hjørnerne. Rask ryste dynen for at holde det væk fra rynker. Vend dækslet indefra ud gennem sømmene af dækslet. Du ved, du fik denne ret, hvis de skjulte sømme nu viser.
  3. Læg den dynebetræk på et plant og rent gulv. Lad dækslet røre duvetâ € ™ s mund. Dette kan gøres ved vender den åbne del væk fra duvet.
  4. Tag fat i sømmen af ​​dynebetræk og find kanterne af dynen. Juster hjørnerne af dynebetræk til hjørnerne af sømmene. Arbejde på den ene kant først så den anden.
  5. Træk dyne mod dig, mens du løfter det op sådan, at dynen falder ned dynebetræk. Dette kan være komfortabelt gøres i knælende eller stående position, mens foden er om åbning af dynebetræk i bunden. Hvis det er svært for dig, kan du brug for hjælp fra en person, der kan hjælpe med slæbebåd duvet cover, mens du løfter dynen.
  6. Fortsæt trække, indtil du har indkapslet dynen af ​​dynebetræk. Da dynen er tung, vil det være nyttigt, hvis du fastsætte det hele fladt på gulvet. Ved løft dynen, gøre dette med en sektion ad gangen.
  7. Luk lukke dynebetræk gennem sin knap eller lynlås. Start med den ene ende, mens langsomt passage til den anden ende. Sørg for, at du ikke springe nogen af ​​knapperne.

Dette er den rigtige måde at sikre dynebetræk. Dynen, som De ved, tager en investering. Så hvis du investerer på en god kvalitet af dyne, kan du lige så godt brug for at investere på god kvalitet dynebetræk.

Sikring af dynebetræk ikke kun garantere dig komfort. Det er også den grundlæggende skridt i beskyttelsen af ​​dynen. Duvet cover deler også i det overordnede udseende af soveværelset. Og af denne grund, bør du også vælge den form for materiale, farve og design, at dynebetræk skal have. Gør det matche eller komplimentere med soveværelse tema og farve.

Duvet cover holder dynen i form og altid fungerer og ser nye.