Sådan Sand Up en Wood Drejebænk

Et træ drejebænk er en maskine, der holder og roterer træ omkring en vandret akse mod et værktøj, der danner dens former. Det har været grundlaget for træ-arbejdende butikker rundt om i verden gennem historien. Moderne drejebænke kan producere forskellige udskæringer ved at dreje et objekt og skære det indad udefra omkreds af bestanden blok. På baggrund af denne, tilpasningen af ​​træ drejebænk er vigtig for at det at køre ordentligt.

Forskydninger i et træ drejebænk kan resultere i dårligt håndværk og spildt træ. Her er en vejledning i at ægte en træ drejebænk, så du kan sikre nøjagtig skæring.

  • Mål slid på spindlen. Hvis du har mistanke om, at spindlen ikke længere symmetrisk, kan du tage målinger. Brug et måleur at få målingen fra den nærmeste til de fjerneste punkter i et groft skåret af træ bestand, da det spin på en drejebænk. Efter skæring væk det ekstra materiale, vil du bemærke, at træstykket vil køre i en sand drejning til tilpasningen i patronen. Dette er forbundet til midten af ​​toprammen, som skal være der, hvor krumtappen er på linie med plejlstangen. Dette punkt bør chuck udøve nogen drejningsmoment. Hvis de resulterende træsnit går ud over centrum, betyder det, at der er flere drejebænke iført ud af justering.
  • Skift spindelpositionen tilpasning. Spindelpositionen kan udrettet i forhold til toprammen død center ved at få måling af den korrekte vinkel af toprammen center. Dette er normalt måler 60% af spindlen. Brug toprammen som din guide til måling af spindlen. Gennem denne måling, kan du mærke det område, hvor toprammen center og patronen er placeret, mens de sidder på spindlen. Husk at notere disse målinger og eventuelle andre justeringer, så du kan optage dem til andre projekter, der bruger træ drejebænk. Denne teknik er specielt fordelagtigt, når stykkerne ville blive taget ud og omarbejdet med på et andet tidspunkt.
  • Marker en etiket på spindlen og markere endnu på patronen. Skal De to etiketterne linet op som patronen genplaceres på spindlen. Dette kan nemt gøres ved anvendelse af en stål markør eller en lille roterende værktøj. Brug dit værktøj til at markere en linje for det nøjagtige sted, hvor patronen sidder på spindlen og en anden karakter for det område, hvor døden center på toprammen er placeret.

    Gennem disse målinger, der let kan træffes, vil du have en måde at sand op en træ drejebænk, der oprindeligt var skævt. Med disse justeringer, vil du være i stand til at gøre flere stiklinger med brugen af ​​det samme stykke træ. Du kan derefter omarbejde en genindsættes brik til den korrigerede maskine, for at få bedre resultater.

    Bær beskyttelsesudstyr, når du arbejder på din træ drejebænk. Fjernelse af en patron fra drejebænk spindel kan ofte resultere i skader, når patronen udløses pludseligt.