Sådan Sammenlign VoIP udbydere, Bedømmelser og Priser

VOIP eller Voice Over Internet Protocol er en, der bruges til alle enheder, der sender talekommunikation via IP-netværk, såsom World Wide Web. På denne måde kan du nemt foretage videoopkald over hele verden. Det er billigere og meget let at bruge. Så længe du har en computer med en internetforbindelse og en software, der tilbyder VoIP service så er du klar. Mange virksomheder tilbyder dette sådan, at vælge den rigtige for dig kan være en smule tricky. Det er et meget konkurrencepræget marked og få de bedste priser er en udfordring. Her er nogle effektive tips, der kan hjælpe dig med at sammenligne VoIP udbydere, vurdering og prisfastsættelse i at vælge den bedste, der passer til dine behov.

  1. Gå online og gennemse listen over VOIP udbydere. Voip.com, viatalk.com, vonage.com og packet8.com er eksempler på betroede selskaber, som du kan kigge efter. Det er meget tilrådeligt, at du besøger disse websteder individuelt. Tjek historien om virksomhederne og notere deres kontaktoplysninger til senere kontrol og forespørgsler om deres service og promotions.
  2. For hver virksomhed, se, om de har aktivering gebyrer eller afgifter. Nogle virksomheder kræver ikke dette selv om du skal dobbelttjekke, om der er skjulte omkostninger inkluderet for at være sikker.
  3. Kontrollér hver af deres planer. Hvis du har brug for dette til erhvervsmæssige formål, er du nødt til at kigge over deres forretningsplan sektion. Hvis det er til personlig brug, går til de boligområder planer. Det er vigtigt, at du tjekker deres satser pr minut, og deres månedlige og årlige gebyrer.
  4. Før du tilmelder dig til noget, vil det være klogt, hvis du tjekker deres promotions ud først. På denne måde kan du spare en masse penge. Oftere end ikke, disse selskaber tilbyder specielle promotions hele året rundt.
  5. Se om de har begrænset og ubegrænset planer. Nogle gange er det billigere at få ubegrænset pakke, især når du bruger din VOIP service meget.
  6. Sørg for at læse hver vilkår og betingelser, og hvis der er en lås ned periode. Vær opmærksom på, hvor lang tid kontrakten ville være, så du ved, hvad du kan forvente og justere dit årlige budget.
  7. Hvis du stadig er i tvivl om visse ting, kalder deres kundeservice hotline og tøv ikke med at spørge de ting, du ikke forstår. Det er også tilrådeligt, at du kontrollere promotions, hvis de er stadig til rådighed.
  8. Kontroller områder. Der er tidspunkter, at denne tjeneste ikke er tilgængelig for visse områder, især de særlige promotions. Sørg for at tjekke det på deres hjemmeside eller bekræfte det med en kundeservicemedarbejder.

Det er lidt besværligt at sammenligne VOIP udbydere, da der er en masse faktorer, du skal overveje. Vær tålmodig, og det vil helt sikkert være værd. Held og lykke!