Sådan Sammenlign Orlando Hoteller

Når du besøger Sunshine State, at vælge det rigtige hotel er bydende nødvendigt at nyde dit ophold. Først skal du beslutte, hvordan du vil bruge din ferie. Med dette mener jeg, hvordan vil du bruge din tid? Skal du for forretning eller fornøjelse? Søger du at være helt afslappet, eller vil du med din familie for en spændende eventyr? Det er spørgsmål, der kan hjælpe dig med at bryde ned, hvad stjernet niveau, du ønsker at se på, hvad bekvemmeligheder du ønsker at nyde, eller hvilke erfaringer, du gerne vil have.

Stjernen niveau er meget vigtigt, når man ser på hoteller. Stjerne niveauer begynder ved 1, som er de laveste standarder og fortsætte til niveau 5, som omfatter luksus hoteller. I Florida har du valget af resort niveau, som giver dig ekstra faciliteter. Lad os sammenligne et par Orlando, Florida hoteller for at hjælpe dig i din beslutningsproces.

  • The Grand Bohemian Hotel beliggende i centrum af Orlando er et godt eksempel på et luksushotel. Det er en state of the art hotel med en klassisk føler. Fra de bløde komfortable senge til fløjlssengegardiner værelserne er ekstraordinære. Hotellet har også en kunstsamling at blive beundret, når du vandrer lokaler.
  • Hvis du er på udkig efter mere af en familie orienteret luksushotel, så prøv Disneys Grand Floridian Resort ligger lige på Disney egenskab. Hvert værelse er indrettet til at give en viktoriansk føler med en Disney touch. Som du slentre langs ejendommen, kan du nyde sådanne ting som sejlads, jetski, sejlads eller endda tage en dag til at nyde Grand Floridian on-site spa. Denne udvej har også mange programmer for børn at nyde, mens du tager et par "barnlige" øjeblikke selv. Som med alle ophold på Disney hoteller og resorts, der gratis transport til alle Disney parker ligger i Orlando inkluderet i dit ophold.
  • Hvis du føler det nuværende marked stykket og er på udkig efter en mere moderat pris hotel, hvorfor du ikke se ind i Crown Plaza Orlando Universal? Dette særlige hotel ligger i Universal Studios-området. Der er masser af shopping og eventyr at være havde her. Dette hotel tilbyder gratis kabel, internetadgang, og tilbyder også børnepasning. Værelserne er store og behageligt. Vognen stopper på dette sted for gratis transport til Universal Boulevard og mere populære område kendt som International Drive eller jeg kører, som lokale kalder det.