Sådan Sammenlign Grand Piano modeller og priser

Under et flygel (eller bare en baby grand) ikke alene muligt klaver-player til at nyde at spille musik inden for en bred vifte af musikalske skala, et flygel er også et elegant design omdrejningspunktet i ethvert hjem. Du kunne niveau op klassen i dit værelse, og spille et par tidløse melodier - denne kombination helt sikkert gøre for klassiske underholdning.

Hvis du ønsker at købe et flygel, er det en god idé først at gøre nogle sammenligning shopping blandt de forskellige dem til rådighed. Flygler gå størrelsesordenen $ 25.000 til omkring $ 75,000 (for kendte klaver modeller som Steinway model B), selvom du har mulighed for at købe brugt til salgspriserne på mere end 50% fra de oprindelige priser.

En af de bedste måder at gøre sammenligning shopping ville være at gøre det online. Først, kan du gå til hjemmesiderne for store klaver producenter som Yamaha (yamaha.co.jp eller music.yamaha.com). Yamaha har en bred vifte af modeller, såsom deres C og S-serien (deres mest berømte linjer, og med de største størrelser), GB1 (deres mere overkommelige baby flygel model) og GC1.

Steinway & Sons er en anden verdenskendte mærke; besøge deres hjemmeside på steinway.com. Når der, ville du se billeder af deres forskellige samlinger, såsom den legendariske Collection, som er gengivelser af historiske og antikke klaverer. De flygler i denne samling er meget dyre, men - Alma-Tadema rekreation koster $ 675000. Andre kunstneriske mesterværker omfatter strålende blå Rhapsody flygel med i Art Case Collection, og den slanke, sorte 125 Anniversary Limited Edition Piano. Imidlertid ville offentligheden sandsynligvis være interesseret i Steinway 'Grands kollektion, med model A, B, C, D, L, M, O og S (deres baby grand udgave). En stand-out i form af kreative design er den model C "Small Concert Grand", og med hensyn til størrelse, model D "Concert Grand."

Ulempen ved at gøre sammenligning shopping ved udelukkende at fokusere på de helt websites er, at meget sjældent vil du finde priserne opført. De har dog deres kontaktoplysninger på listen, så du kan kalde dem op for yderligere information.

En anden måde du kunne få mere information om forskellige player klaverer 'modeller ville være gennem websteder, der har en bred vifte af klaver mærker til salg. Disse websteder omfatter Beethoven Klaverer (på beethovenpianos.com), som tilbyder klaver mærker som Baldwin, Niendorf, Steinway og Yamaha. Et plus er, at denne hjemmeside viser de priser på deres mærker (se op de virtuelle showroom sider). En anden lignende hjemmeside er countrypiano.com, selv om de fleste af sine modeller er Steinway & Sons og Mason og Hamlin.

Du kunne vælge at købe brugt og restaureret flygel modeller; tjek rickjonespianos.com for denne mulighed. Når du køber tidligere ejede klaver, tage hensyn til år, at det blev gjort, om, hvor mange år det blev brugt, og hvordan det blev opbevaret i perioderne med unuse.

En yderligere overvejelse, når de køber et flygel ville være slut - hey, bør det matcher dit hjem stue tapet, synes du ikke? Typiske klaver finish er ibenholt, mahogni, valnød og elfenben, men naturligvis du har mulighed for at have det renoveret med den særlige farve efter eget valg; mange store klaver tuning tjenester tilbyder denne service.

Hvis du tror, ​​flygler er for dyre, kan du købe mindre digitale klaverer i stedet; disse digitale eller elektroniske modeller er som regel også findes i de samme hjemmesider, du kunne finde flygel samlinger.

Et sidste forslag: være styret af brugernes anmeldelser om forskellige klaver modeller såsom på hjemmesiderne yamaha-keyboard-guide.com og fora på pianoworld.com. Held og lykke, og have det sjovt klaver shopping!