Sådan Sammenlign Digital Compass modeller og priser

Er du planlægger at købe et digitalt kompas, men ved ikke hvor du skal begynde? Tre faktorer skal komme til at tænke: omkostninger, funktion og add-ons. For hvert af disse kriterier, vil der være et niveau, der passer dig. For at du kan få en grundlæggende idé, følgende er en liste over forskellige typer af modeller og mærker af digitalt kompas.

  • Coleman Digitalt kompas 814-670T ($ 19,94). Coleman er et mærke kendt for udendørs kits og camping gear. Det er men korrekt, at de har en innovativ tage på kompasser-et must for udendørs eventyr. Denne model er et kompas kronograf, med timer. Det kan vise dato, tid og temperatur. En nøglering er også inkluderet. Denne magnetiske kompas kan modstå op til 10 meter vand.
  • Humvee HMV-DIG-CMPS - Humvee Digitalt kompas ($ 30,88). Dette kompas har ur, termometer, niveau og muligheder for belysning. Det vejer 1.3 pounds.
  • Timex Expedition Digitalt kompas Watch Mænds Model - # T42681 ($ 45,00). De høje omkostninger skyldes kompasnålen, der er virtuelt og digital samtidig. Natten tilstand funktion er også en add-on med en nat lys farvet INDIGLO. Dette produkt kan installere lejlighed påmindelser, en alarm, der kan variere dagligt, ugedag eller weekend og endda en hydrering alarm. Uret funktion giver tre tidszoner, hver time musikalske lyde, og en skærm, der kan vise dato. Timeren kan bruges som en nedtælling, lap counter og endda som en split timer. Endelig kan det modstå vand op til 100 meter.
  • Dakota Tough Compass Clip Watch SKU: 82322 ($ 69,95). Lavet af sølv plast og sort aluminium carabineer (metal hoop), denne auto kompas har digital indikation retning og 1 grad digital opløsning. Det har muligheder for kalibrering og deklination. Dette er også et ur, timer og alarm. Dette kan bruges dag og nat på grund af månen glød og Sunglow display. Det er vandtæt op til 165 meter. Med sin gummi fob og caseback beskytter, denne lomme kompas er et praktisk køb til ekstremt eventyrlysten.
  • Casio PAG40-3 Pathfinder højdemåler Compass Watch ($ 120,87). Denne model er beskrevet som et sportsur. Det kan prale af 100-meter vand modstand, alarm, højdemåler, barometer og termometer. En automatisk LED-baggrundsbelysning er nyttigt natten. Det fanger tidspunktet for forskellige tidszoner i verden. Det er hylstre i en sort harpiks bånd, der fungerer som en beskytter. Denne livsstil mærke taler for sig selv.
  • Swiss Army Victorinox ST 5000 Digitalt kompas (AU $ 787,00 svarende til US $ 653,21). Dette er afgjort en af ​​de mest luksuriøse digitale kompasser på markedet. Dens ur har lysende hænder og tal. Made in Switzerland, dette ur har en præcision schweizisk analog quartz bevægelighed, er vandtæt op til 50 meter, splintres-resistente, og er lavet af antireflekterende hærdet mineral krystal. Dens elektroniske kompas har en ønsket overskrift hukommelse, som lagrer data i en chip, så du nemt kan nå din destination. Dette kompas kan indikere kardinalpunkter (N, S, E, W), mellemliggende punkter (NE, NW, SE, SW) og 360 grader i 15-graders intervaller. Det 5-punkts LED farve lys system viser overskriften nøjagtighed, mens en 8-punkts LED farvedisplay anvendes til magnetiske nordpol indikatorsystem. Præcision og nøjagtighed er salgsargument af dette element. Endelig materialet her anvendte er verdensklasse-en sort gummirem som band og titanium tilfældet med skrue-på caseback.