Sådan Salvage Molding og Trim til genbrug

  • Bjærgning Molding og Trim til genbrug. Visse typer af lister og trim er fremragende valg til at redde. Det gælder især for dem, der foretages fra træ og træmaterialer. Mange gør det selv gerne redde gamle støbning og trim fra ældre huse og godser, der har en bestemt stil eller design og stadig er i relativ god stand. Disse kan være uvurderlige i at skabe en særlig indretning ved blot genoprette træ og lakering den med et andet udseende.
  • Værdien af Molding og Trim til genbrug. I betragtning af den er involveret i indkøb af nye støbning regning og trim og udgifterne til råvarer som ufærdige skove, bjergning støbning og trim til genbrug gør en masse økonomisk fornuft. Støbning og trim kan nemt genbruges, så længe den er blevet kontrolleret for eventuelle større revner eller andre fejl. Hvis materialet er relativt intakt, det er et simpelt spørgsmål om at fjerne alle overfladebelægninger med en god maling eller færdig remover. Et lys slibning at udjævne off enhver ru kanter kan også være nødvendig, hvis der er små fordybninger eller "ar" synlige. Enhver letvægts sandpapir er tilstrækkelig til dette job. Slibning udstyr til små og detaljerede slibning projekter findes i alle store hardware emporium. Når overfladen er glat, vil en let polering med et vaskeskind eller en elektrisk buffer fjernet eventuelle støvpartikler og bringe overfladen op til en naturlig glans. Den støbning og trim er derefter klar til at blive færdig i maling eller bejdse, som foretrækkes.
  • At vælge de rigtige støbning og Trim Maling og pletter. Når støbning og trim materiale klar til efterbehandling, er det en god ide at bruge en polyurethan underuld som base. Lad den tørre helt, før du fortsætter med en sidste lag. Mange mennesker, der lærer at redde støbning og trim til genbrug ligesom udseendet af naturtræ. Finishen hele afhænger af støbning og trim stil samt personlige præferencer.
  • Andre typer af støbning og Trim til bjergning. Træ støbning og trim er de mest anvendte typer til rådighed. Støbning og trim kan reddes fra andre kilder, såsom restauranter og gamle bygninger såsom banker og kirker. De, der er mest involveret i støbning og trim bjærgning til genbrug finder, at godser, victorianske huse, ældre retro hjem og endda gamle Railroad passagervogne tilbyde de mest usædvanlige former for støbning og trim. Alt det kræver er opfindsomhed og en smule kreativitet.