Sådan sættes Skuffeglideskinner

Sådan sættes Skuffeglideskinner

Skuffe dias er langvarige metalkonstruktioner, der er knyttet til indersiden af ​​din skuffe. De er der for at lette en smidig glidning af din skuffe ind og ud hver gang den åbnes eller lukkes lukket. Afhængig af kvaliteten af ​​dine skuffe dias eller på grund af forkert installation og mishandling, ofte gange din skuffe dias kan have tendens til misalign selv og blive beskadiget, hvilket resulterer i vanskelig operation.

Her er nogle enkle trin til at støtte dig i at knytte dine nye skuffe dias:

  1. Familiarization. Pak og åbne emballagen på dine skuffe dias og henviser til eksempel installation i manualen. Bestem hvilken slide går til venstre og som går til højre. Tag et kig på indersiden af ​​din skuffe åbning til at sætte dig og bestemme, hvordan slidesâ € ™ vedhæftet position skal være i skuffen hulrum. Også bestemme sin position med skuffen efter installationen manual.
  2. Venstre eller højre side. Startende med den venstre side af hulrummet, placeres slæden ind i hulrummet at sikre bundskinnen af ​​slæden vender mod bunden af ​​hulrummet. Sørg også for, at den forreste del af låget ikke overstiger det ydre af skuffen, men er justeret. Begynd fastgørelse dias ved at skrue skruerne, der fulgte sammen med pakken. Gør det samme med den højre side.
  3. Bor skruerne. Kontroller, at den forreste del af slide struktur ikke stikker ud af skuffen hulrum. Sørg for at det er justeret korrekt så bore i skruerne i forreste og bageste ende af skinnen. Afhængig af skruen bruges, kan du bruge en flad hoved eller Philips skruetrækker med dette projekt.
  4. Wheels. Placer forsigtigt hjulene i den bageste ende af skinnerne. Se manualen og placer din skuffe i hulrummet. Sæt forsigtigt skuffen helt ind, indtil den er lukket. Det kan være nødvendigt at prøve igen, og sæt, hvis det sætter sig fast eller doesnâ € ™ t dias i glat. For det meste skal den glide i glat ligesom følelsen af ​​at glide på is.
  5. Åbne og lukke. Prøv at åbne og lukke skuffen et par gange for at få en fornemmelse af dias og se, om installationen lykkes. Hvis det føles stiv, enten kan fjerne dig og sæt for at se om det var en forkert isætning eller blot anvende hardware smøremiddel til hjulene, som nogle gange kan blot være tilfældet.

Der er faktisk mange træværk projekter, der omfatter skuffer. Husk der er mange forskellige typer af skuffer glider så godt, så det er bedst at købe et kit, der indeholder en trinvis betjeningsvejledning i modsætning til en simpel diagram trykt på et stykke papir med tal og legender. Du kan have enkelt, dobbelt, af træ eller metal. Installation eller udskiftning af skuffe dias er forholdsvis let og kræver ikke meget værktøj ved hånden, da nogle af disse kits kommer klar med ita € ™ s egen mini skruetrækker Men netop det samme, holde din værktøjskasse og førstehjælpskasse handy som kan forekomme små uheld. Itâ € ™ s altid bedre at forebygge end at helbrede.