Sådan sættes Bookshelf Trim

En trim er et stykke massivt træ overflade, der bruges i træværk tømrerarbejde. Trim bruges til at dække de uslebne lags kanter nogle dele af en bogreol, herunder trinfremspringet, støtte, hylde, ben, og støtteplade. Hvis du er på udkig efter oplysninger om, hvordan at vedhæfte en bogreol trim til en bogreol, fortsætte på at læse denne artikel.

Du skal bruge nogle grundlæggende erfaring med at arbejde med træhåndværk, hvis du ønsker at arbejde på dette projekt. Ideelt er savet tømmer anvendes som det er meget robust. Denne slags træ kan imidlertid være dyre. Et billigere alternativ, der også er stærk nok til at holde tunge stykker er krydsfiner med hårdttræ finer.

Montering af en trim til din bogreol ikke kun gør rammen af ​​hylden stærkere; men det også skjuler de øvrige træ kanter, der anvendes i opbygningen af ​​det.

  1. Opsæt arbejdsområde. Først set-up dit arbejdsområde. Brug en ekstra stor papir eller gamle avis ark til at dække dit bord. På denne måde vil det være lettere for dig at rydde op, når du er færdig. Det vil også forhindre lim ødelægger dit bord.
  2. Montering trim. Ved montering af trim, skal du først indstille-up metal klemme, hylden, og trim brik som du vil have det til at se ud.
  3. Stikning trim til hylden. Dernæst anvende en generøs mængde af trælim til trim ved forsigtigt at deponere det på siden af ​​trim stykke. Spred limen med en flad pind eller plast kniv, eller bare bruge fingrene. Ved hjælp af en trælim vil bidrage til at gøre trim stykke stick bedre til hylden. Når limen er blevet spredt på hele side af trim stykke, flip trim stykke og hold den mod siden af ​​hylden, hvor du ønsker det vedlagt. Bemærk, at du kan se nogle ekstra lim mellem de to stykker træ. Du behøver ikke at tørre det overskydende lim på dette tidspunkt.
  4. Efterbehandling. Flyt trim brik og hylden mod metal klemme. Fastgør klemmen og stram den til at presse de to stykker træ sammen. Fastgør de to stykker træ ved at fastgøre søm med en hammer eller en sømpistol. Flere negle kan anvendes til dette. Du kan fastgøre søm på tre tommer mellemrum for at bindingen stærkere og mere sikker. Dette vil holde trim sikkert på plads, og vil give dig mulighed for at fjerne metal klemme før. Når trim er naglet på hylden, kan du nu tørre overskydende lim med en fugtig klud eller en fugtig køkkenrulle. Sørg for at rengøre den øverste og nederste del af træet trimning for et rent look.
  5. Tørring. Sørg for at lade trælim tørre helt, før du sætter det til andre stykker. Det kan tage et stykke tid at tørre, men du er nødt til at være tålmodig. Kan tage 24 timer ved den mindste Tørring dette. Dette vil gøre bindingen stærkere.

Ligesom alle andre træ snedkeri projekter, sørg for at kontrollere, at målingerne er korrekte, før du begynder at sammensætte delene. Det er også nyttigt, at alle de værktøjer, du har brug for er allerede tilgængelige i dit arbejdsområde at undgå forsinkelser i efterbehandling dit projekt.