Sådan Rygestop under graviditeten: Tips til at stoppe rygning

Sådan Rygestop under graviditeten: Tips til at stoppe rygning

Tillykke! Du har lige fundet ud af at du er gravid. Men du er ryger og nu er du spekulerer på, hvordan at holde op - hurtigt. Tro det eller ej, kan det gøres. Omkring fyrre procent af gravide rygere stopper --a sats meget højere end nogen anden gruppe.

Risiko for rygning under graviditet omfatter tidlig fødsel, dødfødsel, lav fødselsvægt, og uudviklede lunger. Langsigtede risici Lange omfatter astma, allergi, der ikke opfylder udviklingsmæssige milepæle, og indlæringsvanskeligheder. Desuden er antallet af SIDS (vuggedød) er langt højere. Sådan stoppe med at ryge under graviditeten.

  1. Tal med din behandleren. De kan være i stand til at anbefale en sikker plaster eller en nikotin udskiftning mulighed. De kan også være i stand til at anbefale en rådgiver eller en rygestop-program. Må ikke være flov over at fortælle din behandleren du ryger, det er vigtigt for dig og dit barns helbred, at de kender. Og for at være ærlig, er de sikkert allerede ved, du er en ryger, og vil sætte pris på ærlighed.
  2. Planlægge for cravings. Nogle mennesker tygge tyggegummi, andre Grib en hurtig og sund snack. Nogle tage dybe indåndinger, så prøv meditation eller positive bekræftelser som "Jeg vil ikke ryge for min baby" eller "Jeg har ikke brug for at ryge." På plus side, så stærk som en cigaret begær kan være, det varer normalt kun et par minutter.
  3. Kold tyrker eller gradvis? Det ser ud som om der er ingen bedste måde at stoppe med at ryge. Nogle eksperter sværger, at kold tyrker er den bedste. Sikker på, du går igennem tilbagekøb, men du har fjernet nikotin fra din daglige rutine og elimineres den fra dit barns daglige rutine. Men andre eksperter siger du vil have en bedre chance for at holde op helt, hvis du gradvist vænne dig.
  4. Spørg andre rygere ikke at ryge omkring dig. Ikke blot vil dit barn modtage virkningerne af passiv rygning, men du vil føle en stærkere trang til at ryge, hvis du er omkring andre rygere. Gør dit hus et ikke-ryger bygning og spørge dine kolleger, venner og familiemedlemmer, der ikke til at lyse op omkring dig.
  5. Tal med venner og familiemedlemmer, der er holdt op. Spørg dem, hvad der virkede for dem, og tips om, hvordan de holder op. Tjek web bestyrelser og chat grupper for mødre, der holder op med at ryge, mens gravid; de har stor rådgivning at tilbyde.
  6. Giv ikke op. Tilgiv dig selv og vilje til at gå videre, hvis du ryger en cigaret eller to. Giv ikke op, hvis du har et par tilbagefald.
  7. Husk hvem du gør det til. Du holder op med at ryge, så dit barn vil være sund. Sæt billeder af sunde babyer i dit aflukke eller på dit køleskab. Hæng dine ultralyd billeder hvor du kan se dem hver dag.

Nu ved du, hvordan du stoppe med at ryge, mens du er gravid. Blandet med lidt beslutsomhed, bør disse tips hjælpe dig med at nå dit mål.

Forsigtig:

  • Din behandleren har brug for at vide, hvis du har problemer med at holde op med at ryge, så de kan holde øje med komplikationer med din baby? S sundhed.

Tips:

  • Tal med din behandleren for tips om hvordan man kan stoppe med at ryge.