Sådan rullesten et tag

Sådan rullesten et tag

Vide, hvordan man singels tag godt kan reducere dit hjem reparationsomkostninger under et ydre hjem renovering. Under installation metal tagdækning er ud over de evner de fleste husejere, der installerer asfalt helvedesild over et eksisterende tag er et rimeligt projekt for en erfaren gør-det-selv.

Inden du begynder

Succesen af ​​dit projekt vil afhænge af prep arbejde, du udfylde, før du installerer en enkelt rullesten.

 1. Start med at finde ud af, hvor mange lag af helvedesild er allerede på taget af dit hjem. Hvis der er mere end et enkelt lag til stede, installation asfalt helvedesild over eksisterende tag kan ikke være tilladte efter kode.
 2. Køb de dyreste helvedesild du har råd til. Asfalt helvedesild med en 50 års garanti vil beskytte dit tag i tilfælde af naturkatastrofer og er mere omkostningseffektive med tiden.
 3. Rengør taget grundigt og lad det tørre. Fjern alle skimmel, mug og træ kuld inden nye helvedesild er installeret.
 4. Løse eventuelle lækager eller løse helvedesild. Bør alligevel fastsættes forud for installation af nye materialer Selv hvis du dækker eksisterende tag med nye helvedesild, utætheder og løse helvedesild.
 5. Vent en varm dag. Installation asfalt helvedesild på en kølig dag anbefales ikke. I stedet placere kasser helvedesild på taget og give dem mulighed for at varme op før installation. En varm spån er mindre tilbøjelige til at knække, og vil i overensstemmelse med omgivende helvedesild, når den er installeret, at skabe en bedre tag.

Valg Helvedesild og materialer

Estimering Antal Shingles

For at vurdere, hvor mange helvedesild du skal bruge, vil producenterne ofte give diagrammer, men følgende formel vil give dig en generel idé:

Tag længde x bredde divideret med 100 + 10%.

Shingle størrelser varierer, så det er bare et groft skøn.

Nødvendige materialer

Helvedesild kommer i en række af stilarter og materialer, og din specifikke applikation og budget vil afgøre, hvilken type du vælger. Med en af ​​de mest almindelige, asfalt helvedesild, processen er temmelig ligetil og materialerne anført nedenfor skal håndtere de fleste job:

 • Målebånd
 • Kridt
 • Sømpistol (for større projekter)
 • Staple pistol
 • Tagdækning negle
 • Tagdækning hammer
 • Kridtstreg
 • Claw hammer
 • Tagdækning kniv
 • Tagdækning cement
 • Tagpap (hvis du vil gøre en komplet installation)
 • Tagryggen

Fabrikantens anvisninger for den type rullesten, du bruger, vil være et uvurderligt værktøj i fastsættelsen af ​​de specifikke leverancer, ligesom søm og cement, som du skal bruge til at fuldføre en god installation.

Udskiftning beskadigede eller manglende Helvedesild

Sådan rullesten et tag

Når du har fundet og matches en erstatning rullesten, fjerne den beskadigede rullesten og de medfølgende bolte.

 1. Behandl rullesten med tagdækning cement og placere den på plads.
 2. Sømværn det ned ved hjælp søm omkring 1/2 tommer længere end neglene du har fjernet, placere dem, så de helvedesild på forrige række dække dem helt. Brug samme antal søm som blev anvendt på den gamle shingle.
 3. Ising tagdækning cement omkring sømhovederne som sealer for ekstra beskyttelse mod fugt.

Sådan rullesten tag over eksisterende Helvedesild

Nøglen til at udfylde dette projekt med de bedste resultater, er at tage sig tid til at fuldføre hvert trin godt. Selv den mindste forskel kan let forårsage en lækage, der kan føre til skimmel, mug og omfattende vandskade.

Sådan rullesten et tag

 1. Start med at installere tagpap. Ved installation tagmaterialer, altid starte fra bunden og arbejde op mod højderyggen. Installer tagpap ved at lægge det parallelt med tagryggen og sikre det med korte galvaniserede søm hver otte inches. Hver søm mellem forskellige stykker af tagpap bør overlappet af seks inches, og sikret med galvaniserede søm og tagdækning cement.
 2. Installer blinkende. Blinkende er vigtigt, fordi de fleste lækager opstår omkring de blinkende sømme. Flashing skal installeres overalt, hvor der er et omvendt hjørne på taget. Blinker er sikret med galvaniserede søm og tagdækning cement. For at undgå blinkende lækager, visualisere hvor vandet vil løbe, når den kommer i kontakt tag. Hvis der er nogen huller eller sømme, der overlappede i den forkerte dimension, nu er det tid til at rette dem.
 3. Snap en kridtstreg at markere, hvor hver række af helvedesild skal installeres. Dette hjælper sørg rækker er lige. Sørg for at udligne hvert sæt af helvedesild så lodrette sømme er ikke ens.
 4. Begynd at installere helvedesild fra bunden af ​​taget. Brug galvaniserede søm til at holde hver rullesten på plads. De fleste helvedesild kommer i tre fanen sæt, hvilket betyder, at hver sektion synes at være tre helvedesild.
 5. Overlap hver række af helvedesild ifølge producentens anvisninger. Sørg for, at den næste række af helvedesild dækker sømhovederne i den række, der fortsætter det.
 6. Brug et tag hætte for at beskytte den endelige søm. Selv om nogle tagdækkere træffe deres egne taghætter ud af helvedesild, for amatør er det bedst at købe en pre-made tagryggen. Tagryggen skal matche de eksisterende helvedesild, og kan sættes på plads ved hjælp af tagdækning cement.

Vær forberedt

At lære at singels tag betyder ikke, at du har den fysiske evne til at fuldføre dette projekt. Mange mennesker er overrasket over den manuelle styrke, der kræves for at afslutte jobbet. Køb en sømpistol vil hjælpe projektet fortsætte hurtigere, men asfalt helvedesild og tagpap skal slæbes på plads, før det er sikret. Hvis det er muligt, planlægger at have hjælp til at fuldføre dette projekt.

Husk, at tage kan have skorstene, udhæng, kviste, ovenlys og andre områder til at arbejde omkring. Tag din tid og undersøge den måde disse områder behandles først for at sikre du gør dem korrekt. Når du er i tvivl, så kontakt en professionel.