Sådan Rollover Breathe mens svømning

Rullende over mens svømning er en af ​​de første sikkerhedstip undervist til dem, der er ved at lære at svømme. Rullende over betyder, at svømmeren vender på ryggen til at flyde i vandet og indånde uden at lægge nogen indsats for at svømme. Dette vil hjælpe den lærende at forblive afslappet og rolig og fange hende trække vejret. Nedenfor er de skridt til at rollover ånde mens svømning.

  1. Før barnet i vandet, holdt hende under hendes armhuler. Du vil bede barnet at svømme nedad i vandet i syv sekunder. Forsikre barnet, at du er der for at vejlede hende og yde øjeblikkelig hjælp, når hun har brug for det. Ophold med childâ € ™ s side hele øvelsen. Du bør være et sted mellem hendes forside og hendes side, dybest set over en af ​​hendes skuldre.
  2. Stadig holder barnet under armhulerne, placere hende, så hun vender mod dig. Træk hende frem og bede hende er at hun er klar til at placere sit ansigt i vandet. Når hun er klar, lad hende svømme med ansigtet nedad og i en lige linje. Du bør praktisere dette er den lave ende af bassinet, så det vil være let for barnet at se dine ben under vandet. Dette vil sikre hende, at du stadig er der.
  3. Efter syv sekunder placere din venstre hånd på hendes hoved, håndfladen ned og skubbe lidt dybt, childâ € ™ s hoved. Din højre hånd så henter den childâ € ™ s venstre skulder og du vender hende over, så hun ligger på ryggen i vandet. Venstre hånd bør støtte childâ € ™ s hoved, indtil hun er flydende på hendes egen.
  4. Lær barnet at læne hovedet tilbage lidt at holde hagen op og over vandet. Dette vil hjælpe hende til at holde hendes mund, næse og en del af hendes ører ud af vandet, og hun kan tage et åndedrag frit. Hun skal trække vejret gennem næsen og udånding gennem munden.
  5. Øv rollover vejrtrækning teknik på tværs af puljen, at variere længden af ​​tid, at barnet svømmer, fra syv sekunder til fem sekunder til tre sekunder, før du løfter hendes skulder og slå hende på ryggen.
  6. Hold øje med tegn på træthed. Sørg for, at barnet stadig nyder praksis session før du fortsætter. Hvis hun viser tegn på træthed, hente hende og lod hende sidde ved siden af ​​poolen eller lade hende hænge på tagrenden. Hold tæt på barnet, selv om hun hviler. Gå tilbage til puljen, hvis barnet er villig til at fortsætte med lektionen, eller planlægge det til næste session.
  7. Når barnet hende vænnet sig til din flippe hende over efter flere dages praksis, så er du nødt til at lære hende hvordan man rent faktisk vride sin krop og få hendes hofter og ben ud af vandet til at drive hendes overkrop op og over. Det betyder, at du nødt til at lære barnet, hvordan du slår hendes side først.

Sørg for, at du spørger barnet, hvis hun er klar til den efterfølgende rotation. Det vil tage tid, før barnet lærer teknikken med at sætte hovedet dybere i vandet og dreje hendes krop, så hun kan ligge på ryggen.