Sådan Rip en DVD med DVD Decrypter

Som du sikkert allerede ved, rippe en DVD betyder blot at kopiere dens indhold i din personlige computers harddisk eller på en anden DVD. Nogle foretrækker at gøre dette for at holde en sikkerhedskopi for virkelig sjældne materialer, mens andre blot ønsker den ekstra frihed til at se en lovligt købt DVD fra deres personlige computere.

1. Sørg for, at din personlige computer kan rumme den ekstra belastning.

Sørg for, at personlige computer har tilstrækkelig plads på harddisken til filmfiler. Typisk dvd'er indeholde op til 8 GB data.

2. Se efter DVD Decypter på internettet.

DVD Decrypter er et program, der kan downloades gratis på World Wide Web. Du skal blot skrive navnet i feltet af en web søgemaskine input og navigere til nogen af ​​de anførte resultater. Bare sørg for sitet kan have tillid til. Også underkaste programmet til en virusscanning efter download den til din computer.

3. Installer DVD Decrypter korrekt.

Følg trin-for-trin instruktioner for at sikre korrekt opsætning af DVD Decrypter. Hvis du vil bruge programmet ofte, så kunne det være en god idé at oprette en genvej på din personlige computers skrivebord for lettere adgang.

4. Indsæt den DVD, der skal kopieres ind i din personlige computers optiske drev.

Når DVD Decrypter er installeret, kan du nu vælge en dvd, du vil rippet og holdes på pc'ens harddisk. Indsæt denne DVD i det optiske drev. Det optiske drev skal være mindst et dvd-rom. CD-rom-drev kan ikke afspille DVD-diske.

5. Åbn DVD Decrypter programmet.

Når dit valg af DVD er i dvd-rom, har du nu til at køre DVD Decrypter. Inde i programmet vil du blive bedt om at indtaste dit optiske drev. Sørg for at du vælger den rigtige. Husk, at harddiske og optiske drev på samme måde betegnes med bogstaver, C :, D :, E :, osv

6. Indstil den rigtige destination for filen.

Når du klikker på indstillingen destination, bliver du bedt om at vælge, hvilken mappe data fra DVD'en vil blive kopieret ind. Det ville være en god idé at oprette en bestemt mappe på forhånd.

7. Begynd rippe processen.

Klik på ikonet, der siger Start. Rip en DVD vil typisk tage fra 10 til 15 minutter afhængigt af din dvd-drev hastighed. Mens kopiering, der foregår, kan du ønsker at holde op med at køre tunge programmer, der bruger en masse af dit systems ressourcer til at holde kopieringen glat og fejlfri.

Rip en lovligt indkøbt dvd til personlig brug er acceptabelt, så længe du ikke distribuere ukrypteret indhold. Men som lande har forskellige regler på dette område, så kunne det være en god idé at gøre nogle læsning om dit lands lov om ophavsret.

Tips:

  • Gør dig bekendt med den fælles digitale video-og lydformater såsom MP4, .avi, DivX, .wav, etc.