Sådan Ride Dirt Bikes

Riding en snavs cykel for første gang kan være en udfordrende opgave, men hvis du har tålmodighed og holde prøver du kan lære de nødvendige færdigheder til at ride i blot en kort tid. Når du har styr de grundlæggende færdigheder i ridning, kan du gå videre til at lære nogle af de mere avancerede færdigheder såsom klatring bakker, ridning hovsa, og med held helt hopper. Ud over at lære disse avancerede færdigheder, vil du også være i stand til at lære ordentlig ridning teknikker på forskellige terræner.

Det første skridt du skal tage i at lære at ride en snavs cykel er at få den rigtige størrelse cykel for dig og få alle de relevante sikkerhedsudstyr. Når du køber en snavs cykel, så sørg for, at du kan mageligt sidde på cyklen, og at du er i stand til at placere dine fødder på jorden. Yo ønsker ikke en cykel, der er for lille eller for stor, så tjek hver størrelse, der tilbydes. Du ønsker også at sikre, at din sikkerhed gear passer ordentligt. En hjelm, der er for stram, vil være ubehageligt at have på, og en hjelm, der er for stor, vil ikke beskytte dit hoved korrekt, hvis du skulle have en ulykke. Du bør også overveje knæ- og albuebeskyttere til at beskytte dig selv i tilfælde af et fald.

Når du har fået din snavs cykel og din sikkerhed gear, er du klar til at begynde det næste skridt i at lære at ride en snavs cykel. I dette trin vil du sidde på din cykel og øve din balance. Med dine fødder på foden pløkker, så prøv at holde din cykel oprejst. Hvis din snavs cykel begynder hælder til venstre, blidt magert din krop til højre og omvendt.

Når du har styr på de grundlæggende balance teknikker, du er klar til at starte din cykel og langsomt tage af. Sørg for, at du ikke tage ud for hurtigt, da dette kan medføre, at du pop en wheelie og miste kontrollen. Når du langsomt er begyndt at bevæge sig, så prøv at stoppe din cykel. At være i stand til at styre start og stop af din snavs cykel er lige så vigtigt som at lære at balancere ordentligt.

Når du har styr start og stop, er du klar til at øve gør sving med din snavs cykel. Hvis du dreje til højre, drej dit styr lidt, mens læner din krop til højre. For at dreje til venstre, bare gøre det modsatte som at dreje til højre. Når du mestrer disse trin, du er klar til at gå videre til mere avancerede ridning teknikker.