Sådan rent brændstof Indsprøjtningsdyser

Sådan rent brændstof Indsprøjtningsdyser

Benzin damp indskud tilbage i brændstof indsprøjtningsdyser efter en motor er lukket ned Hård lak. Over tid, kan det opbygge og tilstoppe dyserne. Benzin tilsætningsstoffer og rengøringsmidler allerede blandet i benzin du køber hjælpe med at reducere dette problem, men de kan ikke fjerne det helt. Injektorer behøver jævne mellemrum for at blive renset. Nogle eksperter anbefaler rengøring af injektorer hver 25.000 til 30.000 miles at holde dem flyder på peak effektivitet.

Preventives

Men først et par ord om forebyggelse. I USA er de fleste af disse generiske tankstationer med navne, du har aldrig hørt om køb deres benzin fra lest dyre kilde, undertiden herunder raffinaderier, der, for at spare et par øre kan spare på motoren-beskyttende vaskemidler tilføjet til deres produkt ; navn mærke benzin tankstationer på den anden side er mere pålidelige, mange bruger deres 'speciel' tilsætningsstof cocktail i deres salg pladser. En særlig forsigtighed for dem kørsel syd for grænsen: kun om den eneste benzin du kan købe i Mexico, Pemex, er berygtet for ikke kun forsøgsfasen på vaskemiddel, men også sælger beskidt (og endda udvandet) benzin.

Ud over at bruge top kvalitet benzin, være sikker på at ændre din bils brændstoffilter mindst en gang om året.

Men hvis du absolut føler behov for at tilføje yderligere injektor-rengøringsmidler til din gas tank, to sådanne produkter, der er anbefalet til os, er Chevron Techron og BG Industries 44K.

Andre end at bruge preventives, anbefaler vi ikke rengøring brændstof injektorer som en gør-det-selv-projekt. Men, hvis du insisterer på at rense dyserne selv ...

Non-invasive Rengøring

En hurtigere og nemmere metode end fjernelse og rengøring.

Fordele:

 1. Kørsel af en kommercielt tilgængelig renere gennem dyserne, mens motoren kører fjerner mange af de indskud på ventilerne og inde i forbrændingskamre samt i indsprøjtningsdyser.
 2. Det tager kun 15 minutter for at bestemme, ved at lade motoren, om behandlingen resulterede i opløsning af symptomerne på begroningen problem (dårlig tomgang, etc.).

Værktøjer:

 1. Brændstof injektor rensesæt; omkostningerne vil være omkring $ 100 på en auto forsyning stikkontakt.
 2. Long skruetrækker.

Fremgangsmåde:

Dette er den grundlæggende procedure - vil du stadig nødt til at følge de instruktioner, der følger med sættet.

 1. Enten deaktivere brændstofpumpen og sæt brændstof returledning (at gøre dette på nogle biler kan sætte en fejlkode, der skal ryddes efter jobbet er fuldført), eller
 2. Installer en U-rør, så brændstoffet vil vende tilbage direkte til tanken.
 3. Afbryd trykregulatoren.
 4. Slut rensesæt til brændstoffet porten på skinnen brændstof.
 5. Fjern tankdækslet fra benzintanken til at sikre, at stort tryk opbygger ikke i systemet. Rengøring kits levere en stor byge af tryk til brændstofsystemet.
 6. Slå tændingen til at sikre, at der med det brændstof-pumpen slukkes, vil motoren ikke vendes.
 7. Åbn og fortsætte med at åbne ventilen på sættet, indtil brændstoftryk læsning matcher ene passer til dit køretøj. (Se bilens ejere eller service manual.)
 8. Start motoren køre rengøring opløsningsmiddel gennem dyserne og lad den køre, indtil opløsningsmidlet er opbrugt i omkring fem minutter, og motoren slukkes.
 9. Nulstil brændstof-pumpe switch og erstatte tankdækslet.
 10. Tilslut trykregulatoren.
 11. Start motoren, og kontroller dyserne brændstof fungerer korrekt ved hjælp af en ekstra lang skruetrækker som en "stetoskop". Lyt efter klikke lyde i hurtig rækkefølge for at indikere en korrekt fungerende injektor.

Begrænsninger og overvejelser:

 1. Dårligt tilstoppede injektorer kan ikke passere nok opløsningsmiddel under en normal rengøring skal rengøres grundigt.
 2. Du kan have at gøre nogle ekstra tests såsom kontrol af HC og CO-niveauer i dine emissioner eller en injektor trykfald test for at bekræfte, at dyserne reageret godt nok til din rengøring indsats.
 3. Stærke opløsningsmidler kan angribe gummi og plast komponenter i brændstofpumpen, regulator, og brændstofslanger.
 4. På grund af brændbarhed af benzin og opløsningsmidler du arbejder med, og det faktum, din motor skal køre under denne proces er der en vis risiko for skader knyttet til at bruge denne metode.

  Fjernelse og rengøring

  Det er egentlig ikke en mulighed, som gør-det-selv, fordi det kræver særligt udstyr, der kan koste alt fra $ 4.000 til $ 8300. På grund af dette og det involverede arbejdskraft, kan en butik debitere dig $ 40 + pr injektor til fjernelse og rengøring. (Gør du længes efter de gode gamle dage med karbureringen, ikke sandt?)

  Men det er meget billigere end at bruge mindst det dobbelte for at erstatte ødelagte injektorer med nye, hvilket er hvad der sker når en injektor bliver håbløst tilstoppet. Og injektorer kan testes, observeret og sammenlignet fra bilen. En injektor, der er ikke passerer så meget væske som de andre kan genbruges rengøres. Hvis dette ikke virker, og injektoren skal udskiftes, er injektoren, der skal udskiftes let udpeget.

  Rengøring andre komponenter

  Ved rengøring injektorer skal brændstof lak også fjernes fra gashåndtaget kroppen og indtagelse tarmkanalen med en aerosol rengøring opløsningsmiddel. Indsugningsventilerne og forbrændingskamre bør også rengøres med en "top renere" type produkt, især på motorer, der brænder olie. Udskift tændrør efter udføre nogen form for motor rengøring; også skifte olie og filter.