Sådan Rens renovationsafgifter

Sådan Rens renovationsafgifter

Garbage afhændelser er praktiske og findes i mange af vores køkkener. For at holde dem kørende ordentligt og varig lang tid, de kræver en daglig pleje at forblive clean og lugt fri.

Daglig rengøring

Daglig vedligeholdelse vil hjælpe med at holde din renovationsafgifter kører godt og mindske behovet for hyppige dybe rengøring.

Du skal bruge:

 • Varmt vand
 • Opvaskemiddel
 • Små krat børste

Rensningsprocessen:

 1. Hver dag fylde din vask og renovationsafgifter med varmt vand (så varmt som du kan stå) tilsætning af en lille mængde opvaskemiddel (nok til at gøre nogle sæbeskum).
 2. Tænd for affaldsindsamling og lad vandet skylle igennem. Det varme vand og vaskemiddel bør løsne og fjerne det meste snavs tilbage i bortskaffelse.
 3. Fjern afløb eller skærmen og krat væk snavs og snavs ved hjælp af den lille neglebørste.
 4. Udskift afløbet eller skærm.

Periodiske Deep Rengøring

Dybe rengøring tilbyder en stor chance for at fjerne enhver opbygning og slibe knivene / kværne. Hyppigheden af ​​dybe rengøring vil afhænge af, hvor tungt din rådighed er brugt og hvor godt det er rengøres hver dag. Typisk dybe rengøring behov hver 1-3 uger.

Du skal bruge:

 • Isterninger
 • Bagepulver
 • Eddike
 • Stor gryde
 • Vand
 • Gammel tandbørste

Rensningsprocessen:

 1. Begynd med at skylle væk en fødevare, der kan være i din renovationsafgifter.
 2. Dernæst køre et par isterninger gennem at løsne fødevarer, der kan blive hængende til bladene eller kværne. Det menes også at skærpe knivene.
 3. Hæld 1/2 kop bagepulver i renovationsafgifter.
 4. Langsomt tilsættes 1 kop eddike til bagepulver. Vær forberedt på at fise og boble, da det udvider. (Husk de bryder vulkan projekter i folkeskolen -? Samme idé) Du vil gerne indsætte dække af både din renovationsafgifter samt afløbet i anden vasken hvis relevant.
 5. Lad denne blanding indstillet til omkring 10 minutter.
 6. Selv om det er iblødsætning, fylde stor gryde med vand og bring det i kog.
 7. Når vandet koger, fjernes dækslerne til bortskaffelse vask og affald.
 8. Hæld forsigtigt det kogende vand i renovationsafgifter og tænde den for at skylle væk den løsnede snavs.
 9. Fjern stænkskærm (det sorte gummi cover) om muligt og rengør det grundigt. Brug den gamle tandbørste til at skrubbe off enhver opbygning, der har tendens til at samle sig på undersiden.
 10. Hvis du ikke kan fjerne stænkskærm, løft hver flap og krat nedenunder med den gamle tandbørste så godt som du kan. Dette er et centralt sted for build-up, der forårsager lugt, så rengøring det godt, er afgørende.
 11. Retur stænkskærm til sin oprindelige placering.
 12. Hvis du vil have en frisk duft i dit køkken, køre et par citrusskaller gennem bortskaffelse. Du kan også placere et par dråber duftende olie i bortskaffelse og lad det satte et par timer før skylning væk.

Fjernelse Lugte

Lugte er sådan et fælles problem med skrald afhændelser at der er mange metoder til at fjerne dem. Disse er mest effektive, efter at du har renset resterne forårsager lugt fra din rådighed. Ellers skal du blot lugt fra disse retsmidler ovenpå de tidligere lugte. Her er et par af de mere populære rettelser.

 1. Citron / Limes - Placer et par halvdele af citroner eller limefrugter i renovationsafgifter og behandle dem igennem. Syren fra citrus fjerner lugt og efterlader din rådighed ildelugtende meget friskere.
 2. Baking Soda - Bagepulver er kendt for sin lugt sugeevne og kan føjes til andre emner, der behandles gennem afhændelse til støtte i lugt fjernelse.
 3. Eddike Ice - Fyld en isterning bakken med eddike og fryse. Læg et par isterninger i bortskaffelse og processen med koldt vand. Sørg for at mærke de resterende terninger eller nogen kan få en overraskelse i deres drik!
 4. Is / Salt - Placer noget is i renovationsafgifter og drys med stensalt eller 1 kop eddike. Proces isen gennem bortskaffelse med rigeligt koldt vand.
 5. Bleach - Bland 1 spsk blegemiddel med 1 liter vand. Hæld bortskaffelse og lad indstillet til 10 minutter. Tænd for bortskaffelse og behandle grundigt med koldt vand.

Fjernelse Blokeringer

Selvom du er altid forsigtig, når du bruger din rådighed, synes uønskede objekter at gøre deres vej ind. Uanset om det er et redskab, skål, eller en anden genstand, brug stor forsigtighed, når du fjerner blokeringer fra din rådighed.

Du skal bruge:

 • Tænger eller tænger
 • Gummihandsker
 • Adgang til sikring
 • Lommelygte

Trin til Take:

 1. Begynd ved at slukke for sikringen / elektricitet til renovationsafgifter.
 2. Dobbelttjek at den ikke vil tænde.
 3. Træk tilbage stænkskærm (fjern det hvis det er muligt) og bruge lommelygte for at se, hvad genstand er faldet i.
 4. Brug af tænger eller tænger forsigtigt udtrække objektet. Pas på ikke at beskadige knivene eller kværne.
 5. Som en sidste udvej, bruge dine hænder til at finde objektet og fjern det. Sørg altid for strømmen til bortskaffelse er slukket, før at gøre dette for at undgå ulykker.
 6. Når objektet er fjernet, skal du udskifte stænkskærm og genindsætte magt.

Yderligere Tips og råd:

 • Efterlad ikke mad i natten renovationsafgifter.
 • Undgå at bruge skrappe kemikalier, da de kan være til skade for bortskaffelse.