Sådan Rens opvaskemaskine

Sådan Rens opvaskemaskine

Hvis du ikke rense opvaskemaskinen, kan du ende op med skimmel eller en opbygning af madrester, der kunne finde vej til dine retter eller tilstoppe afløbet, hvilket ville gøre at have en opvaskemaskine en hel masse mindre praktisk.

Mens det indre af opvaskemaskinen tendens til at forblive relativt rene, da det er det dybest set rengøres hver gang du kører en belastning af retter, der er mange områder af apparatet, hvor vand eller små bidder af mad kan blive fanget Disse områder omfatter.:

  • Forseglingen
  • Kanterne og bunden af ​​døren
  • De roterende arme
  • Afløbet
  • Kanterne og bunden af ​​døren

Alle disse områder kræver en mere grundig rengøring.

Rengøring af maskinens indre

»Trin et: Fjern stativerne

Under stativerne ud af opvaskemaskinen vil gøre det nemmere at nå indersiden, og rengør resten af ​​maskinen. Det vil også give dig mulighed for at give dem en vis opmærksomhed. Skrub stativerne med varmt sæbevand og bruge en pensel til at rense ud sølvtøj kurve. Derefter placere dem til side for at lufttørre eller tørre dem med en køkkenrulle.

»Trin to: Rens tætningen

Forseglingen omkring døren kan være tilbøjelige til skimmel og meldug. En god måde at fjerne det er at bruge en opløsning af en del blegemiddel og tre dele vand. (Brug ikke blegemiddel hvis opvaskemaskinen er i rustfrit stål.) Dyp en gammel tandbørste i opløsningen og arbejde dig rundt seglet til at dræbe enhver skimmel eller meldug. Hvis ingen er til stede, kan du blot bruge tandbørste og en multipurpose køkken renere.

»Trin tre: Rens kanter og bunden af ​​døren

Brug en lignende metode til at rense kanterne og bunden af ​​opvaskemaskinens dør. Brug tandbørste til hjørner og en klud eller papirhåndklæder til resten af ​​overfladen.

»Trin fire: Rengør spinding arme

De roterende arme eller spulearmene er propel-lignende enheder, der støtte til rensning af retterne. Disse våben har huller, der kan få fyldt op med mad eller mineralsk oprustning. For at rydde enhver snavs i hullerne, så brug en tandstik eller endda en pen. Brug ikke en skarp genstand, der kunne ridse overfladen af ​​armene.

»Trin fem: Rengør afløbet

Afløbet er placeret i midten af ​​bunden af ​​opvaskemaskinen. Kontroller afløb for eventuelle rester og vælge det ud med dine hænder, hvis der er nogen. Hvis du har grund til at tro, at der er snavs fanget længere inde, kan du nødt til at skille afløbet. Det er ikke meget almindelig, men det sker fra tid til anden. Men vil du ikke behøver at udføre denne opgave, hver gang du rengør opvaskemaskinen. Sørg for at tage stikket ud af opvaskemaskinen, før du forsøger at adskille det! Hvis du ikke føler dig tryg at arbejde med indvendige komponenter i opvaskemaskinen, skal du kontakte en professionel.

Hvis du føler dig komfortabel rydde indersiden af ​​afløbet selv, bør du være i stand til at fjerne skruerne med en skruetrækker. Sørg for, at du kan huske, hvor de hører og gemme dem på et sikkert sted, hvor de ikke vil gå tabt. Når du har fjernet afløbet dækning, fjerne eventuelle rester du finder, igen med hænderne. (Husk, du kan altid bruge gummihandsker.)

Tør overfladen med et køkken renere og fjerne eventuelle pletter med blegemiddel løsning. Så vedhæfte dækslet og tilslutte opvaskemaskinen. Nu udskifte stativer.

»Trin seks: deodorize

Deodoriserende opvaskemaskinen ligner i processen til desodorisering mikrobølgeovn. Du kan bruge den indbyggede varmesystem i apparatet for at hjælpe dig i processen. Du kan enten bruge eddike eller pulveriserede citron drink mix, alt efter hvad du foretrækker.

At deodorize med eddike, placere en skål med eddike i den øverste rack af den tomme opvaskemaskine og køre opvaskemaskinen for en fuld cyklus på den højeste varmetrin til rådighed.

At deodorize med citron, tage en pakke af usødede limonade mix (sørg for at det er sukker-fri) og tøm den i rummet til opvaskemiddel. Kør derefter den tomme opvaskemaskine som normalt. Du kan også bruge sukker-fri pulveriseret Tang.

Begge disse processer kan også fjerne rust eller mineralforekomster. Hvis nogen stadig, kan du prøve en renere, der er lavet specielt til rust eller hårdt vand pletter. Der bør være flere fås hos din lokale isenkræmmer. I fremtiden kan du ønsker at investere i en vand-blødgøring system.

Udvendig rengøring

Ydersiden af ​​opvaskemaskinen er let at rengøre, da der er dybest set kun den forreste del af apparatet, der kræver opmærksomhed. Det kan rengøres ved blot at sprøjte den med en all-purpose køkken renere og tørre den ned med en klud eller køkkenrulle. Sørg for at skrubbe knapperne eller knapper og håndtag.

I fremtiden ...
Til renholdelse af opvaskemaskinen, fjerne noget at spise eller andet affald, eller sølvtøj fra bunden af ​​opvaskemaskinen, så snart du opdager det og skyl eventuelle store bidder af mad ud af dine retter, før du placerer dem inde. Også fjerne eventuelle klistermærker eller containere, der kunne falde af under vask.