Sådan Rens Netting på en kravlegård

Spurgte: Hvordan kan jeg rengøre netting på en kravlegård? Efter fire babyer bliver netting på pakningen â € ~n play snavset. Jeg vil gerne rense det, så jeg kan give det videre.

Denne metode til rengøring af mesh sider af et teaterstykke pen eller pakke â € ~n spil kan være tidskrævende og rodet, men resultaterne vil være det værd!

Du skal bruge:

 • Tarp, vandtæt mat, eller hård udendørs overflade
 • Varmt vand
 • Vaskemidler (blid formel, ingen blegemiddel)
 • Svampe (2 af samme størrelse)
 • Bucket
 • Rene hvide vaskeklude
 • Rent håndklæde

Trin til Rens Netting:

 1. Fjern alt fra indersiden af ​​kravlegården.
 2. Placer kravlegård på en presenning, vandtæt mat, eller udendørs på en hård overflade. Vand vil dryppe den kravlegård løbet af denne rengøring, så undgå at gøre det over gulvtæppet, hvis muligt.
 3. Tilføj varmt vand og vaskemiddel til spanden og bland godt. Du ønsker nok vaskemiddel til at skabe en lidt sudsy løsning. Don € ™ t tilføje for meget, eller sæbe vil være vanskeligt at fjerne, og den resulterende rest vil tiltrække snavs.
 4. Dyp begge svampe i renseopløsningen, indtil de er mættede. Klem dem let at fjerne overskydende fugt. Du vil have dem våde, men ikke drypper.
 5. Begynd at rense mesh netting ved at placere svampe tilbage til tilbage med en på hver side af nettet. Rengør begge sider samtidig, flytte svampene i fællesskab. Denne teknik gør det muligt at anvende nogle pres uden at beskadige netting. Rengør begge sider på en gang, og bruge den dobbelte overflade til krat snavs væk.
 6. Arbejd din vej rundt i kravlegården indtil masken er ren.
 7. Tøm spanden og skyl den ren. Fyld den med frisk, rent vand.
 8. Dyp washcloths i rent vand. Brug den samme back to back teknik og arbejde din vej rundt i kravlegård for anden gang, skylle klude i vand ofte for at fjerne eventuelle sæberester.
 9. Brug en ren, tør håndklæde til at tørre op overskydende vand, der kan sidde i bunden af ​​kravlegården.
 10. Lad kravlegården til luft tørre helt, før du bruger det igen og lukker det op til opbevaring.

Yderligere Tips og råd

 • Hvis du nødt til at rense løbet gulvtæppet og ikke har en vandtæt mat, lag flere tykke håndklæder over et par rene skraldeposer. De håndklæder vil absorbere fugt, mens plastposerne forhindre fugt i at sive ind i gulvtæppet.