Sådan Relactate eller fremkalde Amning, så du kan amme

Amning er altid den bedste måde at fodre babyer. Men ikke alle babyer er så heldige at have mødre, der kan producere nok mælk til at sørge for deres daglige fodring krav. Nogle mødre aldrig have nogen overhovedet. Nogle mødre afslutte amning til fordel for mælk formler. Hvis du har svært ved at producere mælk, kan du fremkalde amning, som i de fleste tilfælde, rent faktisk kan producere mælk i dine bryster, så du kan amme. Hvis du beslutter at relactate eller fremkalde amning, skal du være ekstra tålmodig fordi processen kan tage lang tid.

Søge hjælp hos en amning konsulent. En god amning konsulent vil hjælpe dig og vil endda overvåge dig nøje under processen med relactation eller inducere amning. Din amning konsulent vil rådgive dig om de forskellige muligheder, du har for at lykkes, samt værktøj og udstyr. For eksempel kan din amning konsulent foreslå, at du bruger en brystpumpe. Han eller hun vil hjælpe dig med at lære at bruge en, samt foreslå en optimal tidsplan for pumpning. Din amning konsulent kan også ordinere medicin og kosttilskud, som du har brug for.

Overvej at bruge en Supplemental sygepleje system (SNS). Mange kvinder har rapporteret høje succes med SNS-metoden. Især hvis du har ammet dit barn i den seneste tid, kan SNS teknikken nemt stimulere din krop til at begynde at producere mælk igen. Den SNS kit leveres med nyttige instruktioner til brug, og du kan få hjælp fra din amning konsulent for spørgsmål som, hvordan du samler den tingest, hvordan man kan bære systemet, og hvordan du hægte dit barn på det.

Kombiner din brug af SNS med din brug af et bryst pumpe høj kvalitet. Sammen med SNS, kan din brug af en brystpumpe betydeligt fremskynde din relactation, især hvis du aldrig har prøvet at amme før, eller hvis du føder dit barn fire måneder tidligere. Din amning konsulent vil rådgive dig om den bedste pumpe tidsplan, men i de fleste tilfælde, du bliver nødt til at trække mælk (eller pumpe dine bryster) omkring 8 til 12 gange om dagen (dvs. en gang hver to til tre timer).

Gem din mælk. Hver gang du pumpe dine bryster, selvom de producerer meget lidt mælk, gemme hver eneste dråbe. Opbevar indsamlede mælk i sterile flasker og holde dem inde i køleskabet. Sørg for, at mælken forbruges inden 24 timer efter at du har samlet det. Feed din baby med din modermælk hjælp af SNS først, og derefter følge op med modermælkserstatning, hvis beløbet er utilstrækkelig.

Prøv naturlægemidler kosttilskud og / eller receptpligtig medicin. Din amning konsulent vil være i stand til at hjælpe dig med at vælge, hvilke tillæg eller medicin til at tage. Aldrig selv-ordinere. Det er altid et sikkert valg at rådføre sig med din amning konsulent vedrørende piller og kosttilskud, som du vil tage. Nogle medikamenter, såsom reglan, må øge din mælkeproduktion, men kan være skadeligt, hvis de anvendes i lang tid.

Fodring oneâ € ™ s spædbarn er en af ​​glæderne ved barsel. Men ikke producerer nok mælk til foder din baby bør ikke tages som en utilstrækkelighed; I stedet kan du tænke på det som en mulighed for at knytte bånd til din baby og en udfordring fortsat at yde til din baby.