Sådan regningen som en SEO copywriter

Arbejde som en søgemaskine optimering eller SEO tekstforfatter kan være ganske udfordrende. Miljøet er meget konkurrencepræget, og fristerne er helt afgørende. En slip og glide med hensyn til at opfylde dem, kan betyde forskellen fra at få betalt en masse penge eller få betalt noget overhovedet. Det betyder, at justeringen for fejl og forsinkelser er absolut barbermaskine tynd.

Når man har med kunder for SEO job, ita € ™ s ofte meget svingende. Itâ € ™ s gjort på en per projekt basis, og du aldrig virkelig får en skriftlig aftale om at formalisere noget youâ € ™ ve talt om. Tingene er bare tages for pålydende, så thereâ € ™ s ingen måde til at sikre, at visse betalinger i slutningen af ​​dagen.

For at være sikker, så prøv at holde sig til kunder, som du allerede har et godt samarbejde med, eller kunder, der er blevet henvist til dig af venner og nærmeste kollegaer. Itâ € ™ s temmelig let at blive ført bag lyset af folk, der donâ € ™ t betale så ita € ™ s vil være meget frustrerende, hvis der skulle ske for dig. At sikre, at du donâ € ™ t få snydt er den bedste måde at sikre, at din indsats donâ € ™ t gå til spilde.

Hera € ™ s hvordan faktureres der for SEO copywriting job:

  1. Altid har en objektiv sats for et projekt, selv før du begynder på det. Hvis klienten har et projekt i tankerne, give ham dit citat, og sørg for, at du er enig i den pris, youâ € ™ ll gøre det for. Det er her den tillid faktor kommer ind i spillet. Du er nødt til at tage hans ord for det og forhåbentlig, youâ € ™ ll få et sted med en grad af sikkerhed.
  2. Afklar de øvrige vilkår i aftalen, såsom omfanget af arbejdsstyrken (hvor mange søgetermer og nøgleord skal medtages, og hvor mange hold hver valgperiode skulle gentages), samt fristen for projektet. Under disse poster afklaret tidligt kan fremme for mere effektive udvekslinger. Prøv at have disse udvekslinger via e-mail eller instant messaging-tjenester, så du en eller anden måde kan dokumentere de ting, der har været enige om.
  3. Når youâ € ™ ve vundet tillid din klient, så prøv at bede om en første indbetaling. Dette shouldnà € ™ t være svært at gøre på clientâ € ™ s del, især hvis youâ € ™ ve blevet uddelingen af ​​store arbejde konsekvent.
  4. Har en betalingstjeneste, der kunne modtage midler fra klienten. Paypal er forkyndelse af valg for de fleste forfattere. Du kan linke din PayPal-konto til dit kredit- eller betalingskort, så dine elektroniske dollars kan også inddrages til at blive brugt som faktisk kontanter! Der er andre alternativer til Paypal som Xoom så være klar til at udforske konkurrerende tjenester. Bed klienten at vide, hvilke tjenester han foretrækker.

Det kan være en ganske skarp spil, men hvis du gør dit job godt, shouldnà enhver anstændig klient € ™ t have nogen skrupler giver dig dine hårdt tjente penge. SEO copywriting kan være hårdt, men i sidste ende dem, der stræber efter at give god kvalitet indhold vil blive belønnet klækkeligt.