Sådan Refinish trægulve uden at slibe

Det wouldnâ € ™ t være overraskende, hvis tanken om at slibe trægulve i dit hus gøre dig krybe. Slibning forlader dit hus støvede og kan tage væk karakter af din hårdttræ gulvbelægning. Det er også en dyr metode, der kan efterlade et stort hul på lommen.

  • Du donâ € ™ t nødt til at sand dine trægulve at gendanne dem til deres oprindelige tilstand. Du kan genskabe den varme og glans af din hårdttræ gulvbelægning ved forsigtigt polering det og overtrække den med polyurethan resin. Nedenfor er trin-for-trin procedure:
  • Indsamling materialerne. Du har brug for træ fyldstof, fint sandpapir, en skraber, en hammer, en polyurethan finish mineralsk terpentin, en polering maskine, en svaber svamp moppe, og en bomuldsklud klud til denne aktivitet. Hvis du canâ € ™ t finde en træ farve, der matcher farven på din hårdttræ gulve, købe Elmerâ € ™ s stainable træ fyldstof. Dette træ fyldstof uncolored så du kan farve det med en plet pen, der matcher farven på din hårdttræ gulvbelægning.
  • Forbered dine trægulve. Fjern alle de møbler og gulvtæppet fra det rum, youâ € ™ re kommer til at refinish. Undersøg hårdttræ gulvbelægning for eventuelle udsatte søm eller trenser strimler. Hammer ned de udsatte søm, du har fundet, og fjern tacking strimler med en skraber. Også se på din hårdttræ gulvbelægning for huller. Udfyld disse huller med træ fyldstof.
  • Buff dine trægulve. Brug en polering maskine til let skrabe det øverste lag af din hårdttræ gulvbelægning. Arbejd polering maskine omkring hele området i rummet. Brug en fin kvalitet sandpapir at gennemsøge områder, som polering maskinen ikke kan nå. Når youâ € ™ re gjort polering din hårdttræ gulv, fugte en bomuldsklud klud med mineralsk terpentin og bruge den til at tørre din hårdttræ gulvbelægning. Denne procedure vil få din hårdttræ gulvbelægning klar til resin ansøgning.
  • Påfør polyurethan harpiks på dine trægulve. Læg et lag af polyurethan harpiks på din hårdttræ gulv ved hjælp af en gummiskraber svamp moppe. Lad harpiks kur for omkring tolv timer, før du går på hårdttræ gulve og lægge tilbage gulvtæppet og møbler.
  • Hvis youâ € ™ re kun lakering hårdttræ gulvbelægning på et lille område, kan du bruge et kemisk slibning system i stedet for raspning og overtrække med polyurethan. Denne metode er mere praktisk, da det lader dig refinish din hårdttræ gulv uden aftørring væk træspåner. Du behøver kun at sørge for, at det rum youâ € ™ re arbejder på er godt ventileret for at forhindre dig i at indånde de kemikalier i slibning system.

Ønsker du at blive mørkere farvetone din hårdttræ gulvbelægning? Intet problem! Du kan uddybe farven på dine trægulve uden lakering dem. Sæt et pigment på den ønskede farve på en klar urethan og bruge det til pels din hårdttræ gulvbelægning. Det er op til dig, om youâ € ™ d bruge en oliebaseret urethan eller en vandbaseret én. Bare sørg for, at den farvetone, som youâ € ™ re vil blande sig med urethan er kompatibel med urethan. Spørg hardware personale for information om dette. Når youâ € ™ re gjort anvendelse af den farvede urethan på dit gulv, lad det tørre og anvende et andet lag af upåklagelig kvalitet urethan finish på toppen af ​​den farvede urethan for at beskytte dit gulv.