Sådan Refinish Møbler

Sådan Refinish Møbler


Uanset om du arbejder med antikviteter eller garage salg finder, at vide, hvordan at refinish møbler er en hjælpsom færdighed. Det er ikke en vanskelig proces, selvom det kan være tidskrævende. Med nogle redskaber, nogle instruktion, og nogle tålmodighed alle kan refinish møbler. Sørg for, at du ikke strippe en antik stykke uden at tale med en kvalificeret taksator. Du risikerer at reducere en værdifuld historisk objekt til et smukt færdigt, men værdiløse, element.

Værktøj

Du skal bruge et par værktøjer til at få jobbet gjort rigtigt. De fleste af dem har du sikkert allerede, og resten af ​​leverancerne kan findes på din lokale home forbedring butik:

 • Skruetrækker
 • Afdækningstape
 • Gamle plader eller drop klude
 • Electric sander
 • Sandpapir i grov, medium og fine gryn
 • Klud
 • Bløde børster
 • Ønskede efterbehandling
  • Primer og maling
  • Stain

Første trin

Arbejd altid i et godt ventileret område, såsom på en veranda eller udenfor. Arbejde i et godt ventileret rum er fint, også. Placer drop klud under arbejdsområdet og tjekke for at sikre, at du har alle dine leverancer handy.Use skruetrækkeren til at fjerne hardware fra stykket. Stick alle de små skruer til en plade med malertape (eller brug en pose opbevaring fødevarer eller skål). Dette vil holde dem sammen. Når de er løst de er let at miste, og det kan være frustrerende.

Begynd slibning med groft sandpapir. Lav to passerer over stykket altid slibning i retning af kornet. Ved den tid, du har været over det to gange det meste af den gamle maling skal være væk. Tør støv af med en fugtig klud, og lad alle våde områder tørre i et par minutter.

Husk at stoppe og tjekke sandpapir for slitage, som du er slibning. Udskift det, når skaldede områder vises på papiret. Ved at gøre dette vil du gøre dit arbejde lettere og hurtigere og vil være mindre tilbøjelige til at skæmmer træ.

Når du er færdig med det grove sandpapir, skifte til mellemlang grus. Fortsæt med at sand med mediet sandpapir korn indtil malingen er helt væk. Hvis der er indviklede detaljer og udskæringer på det stykke, bliver du nødt til at aflevere sand dem. Dette kan være meget trættende arbejde, fordi du kan blive ved hjælp af foldede hjørner og små områder af sandpapir for at komme ind i minut sprækker.

Den fine sandpapir er at udglatte enhver korn, der er blevet rejst på træet og gøre en god overflade til efterbehandling. Dette er din sidste slibning, før du plette eller maling, så sørg for, at du gør et grundigt stykke arbejde.

Bejdse eller maling?

Når du kommer ned til det nøgne træ, du kan gøre din beslutning om, hvorvidt du ønsker at farve eller male det. Hvis træet er blevet malet, er det næsten umuligt at få alle malingen ud af skoven, så du kan plette det. Hvis dette er tilfældet kan du prøve faux efterbehandling træet til at ligne træ korn snarere end at forsøge at farve det.

Kig på træets årer. Er det en flot, klar korn? Hvis ja, kan du fremvise, at naturlig skønhed med en plet. Men hvis det har snit, der skal besættes, kan knotholes eller andre skønhedsfejl maling være vejen at gå.

At farve

Læs altid producentens retning på pletten, du køber. Som hovedregel pletter anvendes i samme way.With en blød børste dyppet i pletten, gør lige bevægelser henover træet. Lad pletten i blød i træ til den anbefalede tid, og derefter tørre det overskydende af med en blød klud. Lad det stå i 24 timer før forsegling.

Til Paint

Før maling du vil anvende en primer til at give et godt fundament til din maling. Børste på det første lag primer og lad det tørre i to timer eller som anvist. Sand eventuelle uslebne patches let og derefter børste på en anden frakke. Lad det tørre overnight.With en ren, blød børste anvende din maling i retning af kornet. Lad tørre. Sand stykket let med meget fint sandpapir korn. Tilføj en frakke maling.

Tætning

Hvis din nyligt refinished møbel kommer til at få en masse brug, så forsegle den med polyurethan vil beskytte finish. Påfør forsigtigt med et skum børste så at bobler ikke dannes på overfladen. Følg anvisningerne på dåsen for en holdbar finish til dit projekt.

Online videoer om hvordan man Refinish Møbler

 • Hvordan man kan sætte plet på med en pensel
 • Brug sandpapir
 • Om sandpapir grits

En hjælpsom Skill

Hvis du renovere dit køkken eller give nyt liv til en garage salg finde, at vide, hvordan at refinish møbler vil hjælpe dig med at dekorere dit hjem smukt.

Processen er den samme, uanset om du er lakering en stol eller genoprette vintage vippeport i dit historiske hjem. Tag det langsomt og gøre alle de indledende skridt. På den måde dine projekter vil være det bedste, de kan være.