Sådan refinansiere en bil lån

Sådan refinansiere en bil lån


Hvis du ikke er tilfreds med vilkårene i din nuværende auto lån, eller hvis du har brug for at sænke dit månedlige bil betaling, er det en god ide at lære at refinansiere en bil lån. Denne færdighed kan hjælpe dig med at spare penge, og det vil også hjælpe dig med at holde styr på dit budget.

Grunde til at refinansiere

Der er flere grunde, du kan få brug for eller ønsker at refinansiere din bil lån:

 • Du kan ikke mageligt råd til din månedlige bil betaling, og du allerede har betalt en del af dit lån.
 • Du føler, at din rente er for høj, og tror du ville kvalificere sig til en bedre pris.
 • Du kan ikke lide vilkårene i din nuværende auto lån.
 • Du håber på at konsolidere din gæld.

Renten Vigtigt

En af de mest populære grunde til refinansiering en auto-lån er en rente, der er simpelthen for høj. Hvis du havde tidligere kredit problemer eller lidt kredit historie på det tidspunkt, du har købt din bil, kan du have fået en høj rente. Denne rente koster dig penge hvert øjeblik, at du har en loan.For eksempel forestille sig du har købt en rimelig pris ny eller brugt bil. Du har betalt $ 18,000 for køretøjet, men du lægger $ 1500 ned. Det betyder, at du finansierede $ 16,500. Hvis dit lån sigt fem år, hvilket er typisk for mange auto lån, og din rente er 21%, vil du være betalende næsten $ 450 per måned. Men hvis du refinansiere dit lån på 6%, betaler du kun omkring $ 320 per måned.

Sådan refinansiere en bil lån

Hvis du har besluttet du gerne vil udforske refinansiering dit lån, skal du gøre lidt forskning. Du ønsker at sammenligne tilsvarende lån til at bestemme den bedste deal, og du bliver nødt til at vide nogle oplysninger om din nuværende situation og de mulige løsninger på dit problem.

Her er hvad du behøver at vide:

 • Din kredit score
 • Dine nuværende lånevilkår og rente
 • Udbetaling eller udløbsdato for dig løbende lån
 • Eventuelle payoff sanktioner og gebyrer
 • Vilkårene og renten på nye lån

Hvad skal man gøre

 1. Start med at sikre din nuværende lån er i god form. Du bør ikke have kriminelle betalinger og ingen sorte mærker på din rekord med selskabet.
 2. Brug en auto lån afskrivning lommeregner til at bestemme, hvor meget du betaler i renter i løbet af livet af lånet. Du kan bruge dette nummer til at sammenligne din nuværende situation mod andre lån.
 3. Find ud af din kredit score. Du kan få en gratis kredit rapport om året fra AnnualCreditReport.com. Pas på kredit rapport websteder, der beder om dine kreditkortoplysninger.
 4. Dernæst begynder at ansøge om lån. Overvej din lokale bank eller kreditforening, såvel som nationale kæder. Hvis du har en god kredit score, vil mange institutioner være ivrige for din virksomhed. Må ikke acceptere det første lån tilbud du modtager.
 5. Sammenlign priser for alle lånetilbud. Brug en amortiseringsplan til at bestemme de besparelser over din nuværende lån. Sørg også for at spørge om gebyrer og payoff sanktioner.
 6. Når du har valgt et lån, læse al dokumentation meget omhyggeligt. Spørg repræsentanten om noget, du ikke forstår.

Nyttige tips

Nu hvor du ved, hvordan at refinansiere en bil lån, holde følgende tips i tankerne:

 • Hold dig informeret om din kredit score. Dette nummer er meget vigtigt og kan have en dramatisk effekt på dine lånevilkår og rente.
 • Ryd op din kredit så meget som muligt før der ansøges om et nyt lån. Luk gamle konti, og sørg for alle dine lån er aktuelle.
 • Læs altid dokumentation meget omhyggeligt. Lånedokumenter er juridisk bindende, hvilket betyder, når du er logget, du sidder fast.
 • Held og lykke! Du er på vej til en mere overkommelig bil betaling.