Sådan Race Ball kvælerslanger

Sådan Race Ball kvælerslanger


Hvis du nogensinde har spekuleret over, hvordan at avle bold kvælerslanger, er du ikke alene. Mange python ejere elsker deres slinky venner, så meget, at de ofte befinder sig købe ekstra slanger. Disse slanger kan hente en smuk krone, så tanker om avl ofte opstår. Men vellykket opdræt bygger på mere end blot at sætte en mand og en kvinde sammen i et bur og håbe på det bedste. Der er en videnskab at opdrætte slanger, og forstå det kan hjælpe med at forbedre dine chancer, hvis du ønsker at blive en alvorlig opdrætter. Selvfølgelig, før du lære at avle bold kvælerslanger, bør du have en idé om, hvad du vil gøre med babyer, når de er udklækket.

Sådan Race Ball kvælerslanger

De fleste bold python opdrættere overveje den første dag i december for at være starten på ynglesæsonen, fordi det typisk er, når det sker i naturen. Dette skyldes, at avl processen er meget afhængig af temperaturen. I løbet af de køligere måneder, vil slanger i naturen parre ofte, men det er alle betragtede forberedelse. De parringer, der virkelig tæller forekommer i foråret efter at temperaturen varmer op igen.

Kønsbestemmelse af Snakes

Før du kan begynde at avle bold kvælerslanger, skal du være sikker på at du arbejder med en mandlig og en kvindelig, og kønsbestemmelse en slange er ikke den letteste ting at gøre. Hvis du ikke passer på, kan du skade slangen. Så hvis du ikke er fortrolig kønsbestemmelse slangen, skal du have en professionel gøre det for dig.

For at bestemme kønnet på slangen, skal en proces kaldet sondering skal udføres. Probing består i at glide en steril sonde (en, der er passende størrelse til din bold python) i slangens kloaken mod halespidsen. Ved hjælp af en vandbaseret smøremiddel vil gøre det lettere og mere behageligt for slangen. Når du føler modstand, stop sonden, mærket med fingeren, hvor dybt sonden gik ind og skubbe sonden ud. Hvis sonden gik i mellem syv og ti sub-caudale skalaer dybe, slangen er en han. Hunnerne vil undersøge meget kortere end en mandlig med sonden onlly går i en dybde på normalt tre eller fire sub-caudale skalaer.

Køligere temperaturer Lige Frugtbare Kvinder

Hunnens habitat skal holdes på køligere end normalt temperaturer i en til tre måneder for hende at blive frugtbar. Dette er for at efterligne det naturlige miljø arten bruges til. Naturtypens omgivende lufttemperatur bør ikke være højere end midten af ​​70'erne om natten. Temperaturen af ​​naturtypens varm stedet bør også reduceres til den lave til midten af ​​80'erne om natten. I løbet af dagen, kan naturtypens temperatur ty tilbage til sin normale område, men det skal holdes køligere specielt om natten.

Efter en til tre måneder af den kølige spell, returnerer levested til normal natlige temperaturer. Dette vil signalere tilbagevenden forår til slangen og forberede hende til avl proces.

Stimulere Male

Mandlige bold kvælerslanger er generelt uinteresserede i mere retfærdig køn. Faktisk den bedste måde at få en mandlig kugle python seksuelt stimuleret, er at sætte i et miljø med andre mandlige kvælerslanger. Når mandlige bold kvælerslanger er sat sammen på denne måde, vil de begynde at lægge mærke til hinanden og hæve sig i en næsten lodret stilling. Denne udveksling stærkt stimulerer de mandlige slanger, og de er pludselig meget interesseret i de kvindelige slanger. Mandlige slanger bliver så interesseret i hunnerne, at de ofte vil nægte at spise i løbet koblingen periode.

Indføre den Mand til Kvinde

Når den mandlige stimuleres, introducere ham til den kvindelige slange. De kan kæmpe en lille smule, men bare rolig; Dette er normalt og skader er meget sjældne. Lad de to slanger for at komme til at kende hinanden og naturen skal gå sin gang. Når de to slanger slå sig ned, vil de normalt forbinde.

Vil ikke forstyrres

Nu, hvor mandlige og kvindelige er tilsluttet, kan du prøve dit bedste for ikke at forstyrre dem. De kan ofte forblive tilsluttet i op til to dage, men de kan standse koblingen, hvis de er bange eller afbrudt. Hvis dette sker, vil avl være ineffektiv. Det tager sædvanligvis mindst fire timer at få en vellykket avl; noget mindre vil næsten altid vise sig ineffektiv.

Den afventende

Det første fingerpeg om, at din kvindelige python er gravid, er tyngde i den nederste halvdel af slangen. Denne tilstand kaldes gravid. Når det begynder at komme tæt på fødsel tid, vil hunnen normalt vokse rastløs og begynde at lede efter et sted at lægge sine æg.

Når hun lægger æggene, vil slangen wrap sig omkring dem. Du bør have en inkubator sat op, så du kan overføre æggene fra levested til inkubatoren samme. Når du flytter æggene, er det vigtigt at holde dem højre op. Nogle opdrættere markerer æggene, så de ved, hvilken side er op for at forhindre utilsigtet vende. Æggene vil begynde at klække i cirka 80 dage.

Efter fødslen

Med æg i rugemaskinen, du nødt til at få din kvindelige slange igen akklimatiseret til hendes levested ved at fjerne alle spor af fødslen og duften af ​​æggene. Grundigt rene og rense levested og vaske slangen i mild sæbevand før han vendte tilbage hende til levested. Hvis du ikke gør dette, vil hun savne hende kobling af æg og til sidst forsøge at inkubere hendes vandskål eller en bunke af strøelse. I nogle tilfælde, vil hun selv nægter at spise.

Tænk før du Breed

Før du forsøger at avle din bold kvælerslanger, så sørg for du kan enten linje op hjem for de potentielle babyer eller har nok levested plads til at holde og passe dem selv. Hvis du ikke kan sikre ordentlige boliger til selskabsdyr slanger, du producerer, er der ingen mening i avl på alle.