Sådan Put Crown Molding på Kitchen Cabinets

Sådan Put Crown Molding på Kitchen Cabinets

Crown støbning kan tilføje definition til en ellers almindelig leder kabinet. Det kan tilføje elegance og raffinement til dit køkken frysere og binde op udseendet med resten af ​​dit køkken møbler. Der er forskellige udformninger af krone støbning til rådighed i dag, og du kan opleve, at det er ganske svært at vælge den rigtige. Hvis du vil tilføje kroneformen til alle kabinetter og andre køkken møbler, så vil du have en lettere gang plukke ud den rigtige design. Hvis du kun knyttet krone støbning på køkkenskabe, bør de matcher de dekorative elementer inde i køkkenet for at binde dem alle sammen. Nedenstående tips vil hjælpe dig med at krone støbning på køkkenskabe.

  1. Bestem udformningen af ​​kronen støbning, du vil bruge. Den bør gentage den overordnede indretning og design af dit køkken.
  2. Bestem den rigtige mængde krone støbning, som du vil bestille. Du bør tilføje omkring tyve procent godtgørelse til det samlede beløb for at kompensere for fejl og brud.
  3. Installer tå spark eller Backer bord først. Dette er lavet af tre fjerdedele tommer krydsfiner. Bruge lidt trælim på bagsiden af ​​tå spark og dykkere at vedhæfte dem til den yderste kant af de køkkenskab toppe. Sørg for, at toe spark flugter med kabinettet ansigt.
  4. Mål krone støbning og notere de bredder og afstandene mellem hjørnerne. Skær kroneformen til at passe hver sektion af køkkenskab ved hjælp af en geringssav. Hjørnerne skal skæres skråt affaset til at passe sikkert mod hinanden i hjørnerne. Gør praksis nedskæringer først med nogle skrot stykker træ for at få den rette vinkel og facet.
  5. Læg et stykke skåret krone støbning mod den del af køkkenskab. Sørg for, at bunden af ​​kronen støbning ikke vil berøre kabinettet døren, når det åbnes. Juster afstanden, indtil det er lige ved der er rigelig godtgørelse mellem bunden af ​​kronen støbning og toppen af ​​skabslåger. Marker stedet, så du ikke mister den.
  6. Tilføj lidt trælim til bagsiden midten af ​​kronen støbning til at hjælpe dig med at holde den på plads, mens du hamrer i korte søm eller dykkere. Hvis du har en brad sømpistol så dit job vil være hurtigere og nemmere.
  7. Fortsæt processen, indtil du har dækket alle de toppe i køkkenskab. Sørg for, at hjørnerne linje op perfekt og sand leddet for en glattere finish. Du bør også tilføje trælim til hjørnesamlinger for ekstra stabilitet.
  8. Lad limen tørre, før du sand kronen støbning og forberede det til maleri. Put træ kit over huller og sømhuller. Vælg en maling farve, der vil fremhæve udformningen af ​​kronen støbning, enten i en mørkere eller lysere nuance end farven på køkkenskabe. Hvis er meget lys og moderne dit køkken maling og dekoration, vil en kontrastfarve maling går godt med den eksisterende udseendet af dit køkken.

Sætte krone støbning til dit køkken frysere kan betragtes som en lille ting, men det kan faktisk gøre en stor forskel ved at give en mere formel og færdig elegance til dit køkken. Det hjælper også at gøre køkkenskabe ser pænere og trimmer og mere robuste.