Sådan Print flybilletten

Hvad der engang var forbeholdt som en glamourøs aktivitet for de rige og berømte er nu blevet en banal hændelse, som nu engang betragtes som noget af en besværet. Vi taler om flyvende - uanset om en ferie, forretningsrejse, eller selv for som en del af en almindelig pendler, ridning en flyvemaskine er blevet af en oplevelse for livet, blot en måde at få, hvor du skal være.

Lufthavne er blevet overbelastet, og selv det allerførste skridt på din rejse - som er at købe din billet - er blevet noget af et irritationsmoment. Heldigvis kan dette første skridt allerede ske i de bekvemmeligheder i dit hjem på grund af internettet. Her er tips til at købe og udskrive en flybillet.

  • Vælg dit flyselskab. Forskellige flyselskaber imødekomme til anden kundekreds. Nogle ønsker at ride i luksuriøse jetfly at føle sig godt tilpas og forvænte hele turen, mens andre søger de billigste billetter, så de kan spare penge på flyet ride og spendere på destinationen i stedet. Hvis rejsen er kort, kan så købe en billet fra en lejlighedskøb flyselskab ikke så meget af en forskel i din komfort. Hvis rejsen er internationalt, med din rejse bliver timer lang, derefter vælge en dyrere flyselskab med bredere sæder og benplads kan være værd at den ekstra betaling.
  • Se om flyselskabet du har valgt har en hjemmeside. Hvis det gør, også kontrollere, om det giver online billetbestilling. De fleste flyselskaber tilbyder pladsbilletter og elektroniske billetter på deres hjemmeside. Priserne på de billetter og tilgængeligheden af ​​flyvninger på bestemte datoer og tidspunkter er også anført på webstederne.
  • Vælg dit fly. Du skal blot indtaste dit navn, andre nødvendige personlige oplysninger, det fly, du ønsker at gå om bord, og andre personlige anmodninger og specifikationer. Derefter betaler du gennem et kredit- eller betalingskort, eller PayPal, hvis accepteret. Efter betaling og bekræftelse, vil en e-billet udstedes af flyselskabet.
  • Gem din e-billet. En e-billet er en digital post, der eksisterer i flyselskabets computere. E-billet repræsenterer dit køb af flybillet, i stedet for den gamle, multi-lag stak af forskellige papirbilletter, der plejede at blive udstedt før. For nylig har disse e-billetter bliver obligatoriske for IATA-medlemmer. Din e-billet vil blive sendt til din e-mail-adresse eller vises en pop-up i flyselskabets hjemmeside. Gem en kopi af denne e-billet.
  • Print din e-billet. Selv ment som en papirløs transaktion, skal du stadig en kopi af din e-billet på papir for at få dit boardingkort, som nogle flyselskaber kræver, at du bringe en udskrift af e-billet. Nogle flyselskaber tilbyder mulighed for at udskrive boardingpas selv. Du skal blot indtaste din bekræftelseskode, kigge efter en knap eller fane, der hedder "print boarding pass" eller "Kontroller," og bruge din almindelige hjem eller kontor printer.

Glem ikke at bringe boardingpas til lufthavnen. På grund af det faktum, at udskriften består af omkring en side og er trykt på almindeligt papir, er det lettere at forlægge eller glemmer det, end de gamle officielle pap billetter. Sørg for, at du sætter din e-billet med dig, så du ikke behøver at gå gennem besværet med ombooking dit fly.