Sådan Powerwash dit hjem

Sådan Powerwash dit hjem

Powerwashing dit hjem kan synes mærkeligt, men du virkelig har brug for at gøre det, hvis du planlægger at male dit hjem, eller hvis du har brug for at fjerne snavs og enhver anden uønsket snavs. Mange mennesker kan ikke se et behov for at Powerwash et hjem, før de male det, hovedsageligt fordi de tror, ​​at malingen bare vil dække op snavs eller at det er nytteløst at vaske et hjem, fordi det vil være beskidt igen i løbet af få dage. Den uheldige Sandheden er, at du har brug for en ren overflade, for malingen til at danne en god hård binding. Du ville aldrig se en kunstner male et billede på en beskidt lærred så hvorfor skulle du male en beskidt hus? Heldigvis powerwashing dit hjem er ikke så svært, og det kan føje år til din maling job.

 1. Anskaf en powerwasher. First off, du har brug for at få dig en powerwasher. Heldigvis næsten alle hardware butikker har powerwashers du kan leje. Selvfølgelig kan du også købe en powerwasher, men det vil være upraktisk for de fleste, da du kun skal bruge det én gang. Du vil måske spørge omkring dit nabolag, og se, om nogen allerede har et powerwasher at du kan være i stand til at låne.
 2. Få en stige, der vil nå toppen af det højeste punkt i dit hjem. Hvis du ikke har en stige, der vil nå den øverste del af dit hjem, skal du enten købe en eller låne en fra en nabo.
 3. Indstil din powerwasher. Sørg for at slutte powerwasher til din slange og tænde for vandet. Tryk på spray-knappen og test for at sikre vandet strømmer gennem powerwasher.
 4. Placer stigen. Det er ligegyldigt, hvilken side du starter med, men altid arbejde fra venstre mod højre, top til bund. Dette skyldes, at det er den måde, du læser, og din hjerne er vant til at se i denne retning. Du vil være mindre tilbøjelige til at gå glip af en plet, og mindre tilbøjelige til at begå fejl. Sørg også for din stigen er stabil og har mindst 3 steder af kontakt på alle tidspunkter.
 5. Begynd at sprøjte på toppen af dit hus og arbejde dig ned. Hold altid sprøjten mindst 12 inches fra dit hus. Powerwashers kan bogstaveligt talt sprænge malingen ret off dit hus. Ret aldrig sprøjten på dig selv eller andre, som en sprøjte kan forårsage alvorlig skade.
 6. Gentag på hver side. Nu hvor du har gjort dit første side, gå videre til den næste og gentag.

Jeg håber, at denne hurtige how-to har givet dig en god idé om, hvad der er involveret i powerwashing dit hjem. Det er ikke så svært at Powerwash dit hjem og kan være meget gavnligt i det lange løb.

Nødvendigt værktøj:

 • Powerwasher
 • Haveslange
 • Ladder

Forsigtig:

 • Powerwashers er meget kraftige og bør aldrig bruges på en person.
 • Alyways holde sprøjten 12 inches væk fra huset, eller du risikerer at beskadige den.

Tips:

 • Arbejdet venstre til højre, top til bund for at sikre færre fejl.