Sådan Pop-Lock: Krop Wave

Et organ bølge er en pop-låsning dance træk som skaber illusionen af ​​en bølge rejser gennem kroppen, fra dit hoved til dine tæer og ryg. Det anbefales, at du ved, hvordan at bevæbne bølge først, selvom du stadig kan udføre en krop bølge, hvis du ikke har. Når du har styr på denne dans flytte, vil jeg foreslå du tjekke www.smoothdancemoves.com at lære, hvordan andre flotte ting og dansetrin.

De følgende instruktioner omfatter en top til bund bølge, derefter tilbagevenden bølge.

 1. Standwith armene løst på dine sider.
 2. Raiseyour skuldre lige op, som om du forsøger at røre dem til yourears.
 3. Rollyour skuldre bagud, så de bliver trukket bag dig, og projectyour bryst frem, som om at forsøge at støde en usynlig mur foran ofyou.
 4. Pullyour bryst i, skubber dit bækken frem til at gøre din mave stikker ud. Trække skuldrene fremad tofurther "hule-in" brystet bidrager til at styrke illusionen.
  Sådan Pop-Lock: Krop Wave
 5. Pullyour maven lidt indad, mens frådede dine hofter fremad.
 6. Pullyour hofter ryg og skubbe dine knæ fremad ved at hæve dine hæle og standingon kugler af dine fødder.
 7. Pres hælene ned, røre dem tilbage til jorden.
 8. Straightenyour knæ og skubbe dine hofter frem.
 9. Pullyour hofter tilbage og skubbe din mave frem.
 10. Træk yourstomach baglæns, skubbe brystet ud.
 11. Pullyour bryst i, og afslutte den bølge ved at hæve og derefter slippe dine skuldre.

Når du begynder at praktisere dette skridt, starte langsomt og opbygge hastighed. Til sidst, da de bevæger sig bliver mere fortrolige, vil du vænne dig til at gøre hurtige krop bølger. Den bedste måde for en nybegynder at praksis er at udføre bølger foran et spejl i fuld længde, og sørg for, at de ovennævnte trin udføres i en jævn og kontinuerlig måde. Undgå rykkende bevægelser. Nøglen til at skabe en bølge illusion er at skjule de trin ved at blande dem ind i hinanden.

Det er også muligt at lave en arm bølge i et legeme bølge, og derefter vende tilbage. Vejledning til en arm bølge kan findes på Sådan Pop-Lock: Arm Wave. Først udføre en arm bølge fra dine fingre til din skulder, kun hæve skulderen som udførte denne bølge. Derfra sænke den skulder og pop ud dit bryst, som du ville i trin tre. Fortsæt til trin ti. Nu, i stedet for at hæve begge skuldre, hæve kun skulderen, der oprindeligt udførte armen bølge, derefter foretage en udadgående arm bølge.