Sådan Plant Summer Løg

Sådan Plant Summer Løg

At lære at plante sommer løg er en stor dygtighed enhver gartner kan erhverve. Sommer blomsterløg giver en velkommen eksplosion af farver i haven med usædvanlige sorter. Ligesom enårige, vil de fleste sommer blomsterløg ikke leve gennem kolde vintre, og skal graves op i slutningen af ​​vækstsæsonen, og gemmes, hvis du ønsker at plante dem igen året efter. Andre skal behandles som enårige, plantet, nød, og omplantet fra nye pærer det følgende år.

Sorter af Sommer blomsterløg

En af de store glæder og lækkerier af at lære at plante sommer løg er det store udvalg af blomsterløg til rådighed. Fra Kannaer at gladiolus, kan du finde og planter sommer strømmende pærer, der trives i din have.

Populære Summer Løg

Udtrykket "bulb" løst refererer til et sæt af planter dyrket fra rod lager. Du kan købe disse som løg, rod- og stængelknolde eller andre grundlæggende dele på dit lokale havecenter starter i foråret.

Populære valg for sommer strømmende løg inkluderer:

Knolde Begonia: Ligesom deres årlige modstykke, knoldbegonia gøre godt i delvis skygge. Knoldbegonia har dog langt større blomster. Nogle produkter rose-formede blomster, mens andre lokke med dobbelt blomsterne i den gennemsnitlige begonia. Farver spænder fra lys gul til statelige rød. Plant knoldene i foråret. Knoldbegonia blomstre sommer gennem efteråret.

Canna: Tall, dramatiske Kannaer har strittende blade og lange skud af rige farver på spidsen. Blomsterfarver omfatter rød, rosa, gul og nuancer af pink. Plant rhizomet, eller rod del i foråret, så snart kan arbejdes jorden og efter faren for frost. Blooming tid er midten af ​​sommeren.

Dahlia: Georginer er show-stoppere, der spænder fra diminutive sorter til de såkaldte middagstallerken sorter, der lover krysantemum som blomster på størrelse med plader. Med næsten alle farver under solen til rådighed, såvel som så mange størrelser at vælge imellem, de fleste haver har et sted for en dahlia eller to. Plant de knolde rødder i foråret efter alle faren for frost er forbi, og nyd showet i sensommeren gennem efteråret.

Der er mange, mange flere valg af forårsløg. North Carolina State University gartneri afdeling har et diagram med mange sommer blomsterløg opført, plantning tider og dybder, og dyrkning oplysninger.

Know Sådan Plant Summer Løg

Plantning sommer pærer er ret nemt, men det er vigtigt at ændre din teknik og anlæg hver type i henhold til dens individuelle behov. De fleste løg, rødder og knolde foretrækker veldrænet jord, så klargøring er et must. De foretrækker også sol til delvis sol, og har brug for mindst fire timer om dagen for direkte sollys.

Læs altid pakke retninger omhyggeligt, når du køber sommer blomsterløg. Hver pakke skal omfatte plantning dybde. Dette er vigtigt. Nogle pærer vil ikke vokse, hvis de er plantet for dybt. Pæren vil simpelthen rådne væk. Andre sorter skal plantes med dele opad, og andre nedad i jorden. Det varierer alt efter den pære, så tjek pakken.

Forberedende byggepladsarbejder

Till eller slå over jorden til en dybde på ca. 6 til 10 inches. Hvis din jord er særlig tungt eller ler, tilføje kompost eller godt rådnet gylle for at forbedre dræning. Sandjord kan mangle næringsstoffer, og vil også drage fordel af anvendelsen af ​​en god gødning eller kompost.

Efter ændring af jorden, glatte det over med en rive. Hvis gødning eller kompost er friske, lad det sidde i et par uger for at sikre det nedbryder korrekt i jorden.

Plantning Time

Altid plante sommer blomsterløg i foråret, efter at jorden er varm at røre ved. Det er bedst at vente til frostfri dato for dit havearbejde zone. Den frostfri dato er den gennemsnitlige datoen for den sidste frost, og en generel vejledning til et sikkert plantning tid til ømme enårige, stauder og grøntsager.

Plantning Dybder

De fleste sommer blomsterløg plantes i en lavvandet fordybning. Ved hjælp af en murske og efter pakke retninger, grave hullet og placere pæren, rod eller corm i det. Dæk med jord og tryk det ned med den flade af din hånd eller murske.

Vand

Vand pærer godt, men ikke overdrive det. Når pæren begynder voksende og blomstrende, kan det kræve mere vand.

Gødning

Sommer blomsterløg er meget let gå og generelt behøver ikke gødning, hvis du ændrede jorden med en god kvalitet kompost. En dosis på en balance 5-10-5 eller 10-20-10 gødning kan holde planterne blomstrer og trives.