Sådan Plan for International Travel

Sådan Plan for International Travel

Gå i gang oversøiske rejser er ofte meget spændende og er noget, vi planlægger i måneder eller endda år. Når du ankommer til din destination, du vil have alt, hvad du har brug for og ikke oplever, at sidste minut panik. Efter disse enkle trin vil gøre organisere din internationale tur og nyde det til en leg.

  1. Organiser dit pas. Mange lande vil ikke tillade dig til at passere grænsen, medmindre du har mindst 6 måneders gyldighed tilbage på dit pas. Sørg dit pas er opdateret. Fotokopiere forsiden af ​​dit pas; bevarer en kopi med din bagage og videregive en anden kopi til en ven eller slægtning i tilfælde af en nødsituation.
  2. Tegne en rejseforsikring. Dette er sådan et vigtigt skridt, som mange mennesker overser eller forlade indtil sidste øjeblik. Du bør tage en rejseforsikring, så snart du begynder at betale penge for din ferie. Det betyder så, at hvis du tilfældigvis er i en ulykke, før din rejse, du er dækket for udgifter tabt, når du ikke kan tage din rejse. Du er også dækket for visse udgifter til lægebehandling, mens du er på din rejse. Du kan købe rejseforsikring fra et rejsebureau, som er en god mulighed, da de er i stand til at forklare det hele til dig ansigt til ansigt.
  3. Plan for alle årstider. Vejret er noget, vi bare ikke kan kontrollere, så det er en god idé at pakke et par forskellige elementer i tilfælde der er en ændring i vejret. Hvis du går til en tropisk destination, såsom Hawaii eller Fiji, pakke tøj til varmt vejr, da hovedparten af ​​din sag, siger 90%. Det er en god idé at pakke et par jeans, en langærmet T-shirt og jumper i tilfælde af køligere end forventet temperaturer. Det samme gælder for køligere klimaer.
  4. Plan for din personlige hygiejne. Afhængigt af dine rejser steder, du måske ønsker at pakke sådanne emner som engangs toilet sædebetræk eller vaske vaskemiddel. Den senere vil give dig mulighed for at vaske mindre genstande som sokker, undertøj og t-shirts i hotellets hånd-bassiner. Engangs toilet sædebetræk vil beskytte dig mod enhver ondskab lurer på udenlandsk toiletsæder. Begge disse elementer kan købes på en specialiseret rejse eller camping butik. Du kan også vælge at tage en lille flaske hånd hygiejnisering gel, især hvis du vil være rørende dyr. Disse kan købes fra supermarkeder og kiosker.
  5. Check toldlovgivning i de lande, du vil besøge. Forskellige lande har forskellige love om køb og import / eksport af fødevarer, animalske og vegetabilske produkter. Også være opmærksomme på de mængder af kontanter du tager ind og ud af landene. Ved at kontrollere de love, du kan spare dig selv en stor sum penge i bøde.
  6. Supply slægtninge og venner med dine rejseplaner. Sørg slægtninge og venner ved, hvor du skal hen, og få dit fly og indkvartering detaljer. Sørg altid for, du kan kontaktes i tilfælde af en nødsituation. Lade folk vide din nøjagtige rejseplaner gør det også lettere at finde dig bør der være en naturkatastrofe eller et problem med det område, du rejser i.
  7. Tjek dig fly og indkvartering, før du rejser. 5 dage før du rejser tjekke dit fly og bekræft din bolig. Nogle flyselskaber tilbyder online check-in, hvor du kan vælge dit sæde og så bare droppe dine tasker på check-in skranken. Bekræftelse detaljer 5 dage i forvejen giver dig masser af tid til at re-arrangere og organisere hvis der skulle opstå problemer.

Dette er blot et lille udvalg af de mange ting, du skal vide og gøre forud for en international rejse. For tips om aktiviteter og attraktioner på dit rejsemål velkommen til at gennemse vores andre artikler om rejser destinationer.

Tips:

  • Guide bøger er fantastisk til at indsamle oplysninger om din destination.
  • Hvis du ikke taler sproget forsøge at lære et par sætninger. De lokale vil sætte pris på din indsats og kan være mere tilbøjelige til at hjælpe dig.
  • Kontroller, at din Visas er i orden.