Sådan Plan fødselsdage på kontoret

Parterne er altid forbundet med sjov, og bør være behageligt og mindeværdigt. De er afholdt for at fejre livet, succes, begyndelsen af ​​nye kapitler i livet og så mange andre arrangementer. Uanset om det er en fødselsdagsfest, bryllupsdag, despedida fest eller en anden fest, en fest er en måde at bygge bro huller mellem mennesker og grupper af mennesker.

Her er nogle tips om hvordan man planlægger fødselsdagsfester på kontoret:

  1. Informer nære venner. Det er bedst at informere dine nærmeste arbejde venner og kolleger, når de planlægger at gennemføre en fest på et kontor. Fortæl dem dine planer og bede om deres råd. Spørg om tidligere firmafester, hvis du ikke har været der længe nok til at deltage i et par stykker, så du har en bedre idé om, hvad der anses for acceptabelt og underholdende med dine kolleger. Du må høfligt bede om assistance, hvis du har brug for hjælp til festen.
  2. Informer de rigtige personer. Da dette er en lille godbid, er det bedst at fejre det i dit kontor lokaler. Dette er ikke kun til hjælp for alle, men det indebærer også, at du værdsætter deres tid. Ved planlægning af en fest på kontoret, skal du oplyse vigtige personer relateret til dig på arbejde, ligesom din nærmeste leder eller hoved, selv om partiet fejrer et personligt anliggende, såsom en fødselsdag. Informere din leder vil lade ham vide, at du respekterer hans myndighed og sætter pris på hans input. Dette er ikke nødvendigvis at spørge om lov, men snarere rådgive ham om dine planer. Bede om tilladelse fra Office of administration siden kontorlokaler og faciliteter vil blive brugt, ligesom etablering af et lille lydsystem eller sætte nogen fødselsdag håndværk rundt på kontoret. Informer dit kontor sikkerhedspersonale, da fødevarer og drikkevarer kan blive bragt udefra, og der kan være inviterede, der ikke er en del af dit kontor arbejdsstyrke.
  3. Inviter dit kontor hjælpere. I en lille fest, kan særlige invitationer ikke være nødvendig selv med invitationer din gæst kan se den slags fest stemning og tema, som du planlægger. Du kan invitere kontor hjælpere og venner gennem selskabet email. Dette kan være den hurtigste og oprigtige invitation, du kan gøre. Du kan også sætte et simpelt foto eller et stykke tema multimedieklip på din invitation. Præsenter dig selv, omfatter fra hvad afdeling du ar; derefter invitere gæsten med en personlig meddelelse. Giv dem væsentlige detaljer som tid og dato, og passende påklædning, hvis du har en fest tema. Du kan sende separate e-mail-invitationer til din companyâ € ™ s VIPs og officerer.
  4. Forbered mad. I en uformel sammenkomst, levering af fødevarer er den øverste ting at overveje. Ring til restauranten eller restauratøren før tid at levere din mad og drikkevarer. Spørg dem, om de kan give dig plader, plast redskaber og så videre. Hvis ikke, du må hellere hovedet til den nærmeste købmand og købe dem på forhånd. Tilføj fødeemner i mindst ti mennesker over det faktiske antal, du forventer at deltage, så du vil blive dækket, hvis folk sætter uventede gæster.

En fødselsdag er altid speciel. Det betyder en ny begyndelse. Fødselsdag parter er ofte fejres med nære venner og familie. En firmafest er altid en fantastisk måde at celebrte en fødselsdag, hvad enten det er et planlagt eller et surprise party, så længe det bliver fejret med mennesker, hvis selskab du nyder.