Sådan Plan Family Adventure Rejser

Adventure rejser er kommet langt i de seneste par årtier. Destinationer og aktiviteter en gang forbeholdt kun de mest hårdføre af sjæle er nu åben for aktive rejsende i alle aldre og evner, inklusive børn!

Familie eventyr rejse kunne være så fyldig som en weekend ophold på en Colorado dude ranch eller som "derude" som en uge heli-skiing i Island. Det hele afhænger af din families interesser, erfaring og budget. Her er nogle tips til at finde den mest ideelle eventyr ferie for dig: indsnævre dine eventyr fokus.

  1. Indsnævre dine eventyr fokus. Få en fornemmelse for de forskellige eventyr muligheder med nogle perusing af internettet. Gordons Guide er en prisbelønnet websted, der kalder sig en "SuperMall" af eventyr rejse, notering mere end 700 eventyr og aktive rejseselskaber. Family Adventure Magazine har udarbejdet forskellige eventyr med "destination" og "interesser og aktiviteter."

    På disse to hjemmesider, vil du finde en række forskellige outfittere. Et par jeg mener er temmelig sirlige er Wildland Adventures, en øko-rejse virksomhed, der tilbyder familie safari til Kenya og krydstogter til Galapagos; Gorp Travel, med vandreture i Montana og snorkling i Belize; Thomson Family Adventures, der tilbyder kulturelle ture til Kina og camping i Peru; og Backroads, med cykling i Italien og kajaksejlads i Canada.

  2. Tjek alder mindstesatser. Når du har indsnævret fokus, uanset om det er touring costaricanske regnskov eller rafting Grand Canyon, skal du sørge for at tjekke alder eller vægt krav til turen. Du ønsker ikke at få alle begejstret går ballonflyvning i Frankrig med din kindergartener, blot for at finde ud af, at børn under seks år ikke er tilladt.

  3. Sørg for at der er noget for enhver smag. Outfitters, der specialiserer sig i familiens oplevelsesture ved, at de har brug for at behage mor, far, teenage bror og lillesøster. Så det er sandsynligvis din rejse har nok action-eller tid til at slappe af-for hvert medlem af familien. Tilsvarende, hvis en ung barns ben bliver for træt på en strækning af cykling eller vandreture, er der sandsynligvis en "synke vogn" eller shuttle bus, der kan tage ham til den næste destination. Bare bekræfte, at børn vil være i stand til at "fravælge" af en given aktivitet efter behov.

  4. Prep familien til hvad der er involveret. Når du har bestilt din rejse-typisk via telefon eller online med den særlige outfitter eller via dit lokale rejsebureau-sørg alle ved hvad der er involveret. Informer dine børn, for eksempel, at de vil være udgifter tre nætter i en øko-lodge i Brasilien, med ingen elektricitet eller indendørs VVS. Eller, hvis du vil være traipsing mindst fem miles hver dag gennem de schweiziske alper, start vandreture hjemme for at forberede din aktive rejse.

  5. Glem ikke immuniseringer. Hvis du besøger udenlandske regioner som Indien, Mellemamerika eller Afrika, skal du måske nogle vaccinationer for at holde dig sund. Besøg Centers for Disease Control rejsendes Sundhedsstyrelsens hjemmeside for arbejdsgruppens anbefalinger.

  6. Husk, at de fleste små børn finde selv de mest milde af ture et eventyr. For små børn, bare camping udenfor er en stor aftale. Hvis du bare indføre eventyr rejse til dine førskole alder børn, begynde i det små. Gøre deres første eventyr ferie en vinder, og du får dem hooked-baner vejen for en mere aktiv, eksotiske rejser i fremtiden.