Sådan Plan en prisuddeling til din lille Liga Hold

I Lille League, alle er en vinder. Disse er meget mørt hjerter du taler om, så det er virkelig meget vigtigt, at ingen går hjem græd hele sniffly og puffy øjne efter et spil. Det vindende hold kan komme til at have trofæet, men alle bør få en medalje for et veludført stykke arbejde. Det er i reglerne. Tjek Little League International Congress Handbook.

Mellemtiden her, hvordan du kan planlægge en prisuddeling til din lille League team.

  1. Gå forbi de trofæ og medalje leverandører. Du og en gruppe af forældre bør gøre runder af trofæ og medalje leverandører til at lede efter den perfekte pokal og medalje design, der vil gøre din lille League team brast med lykke. Glem ikke, at dette er et fællesskab indsats, så du måske ønsker at invitere leverandørerne til at sponsorere et "x" antal stykker i ordren.
  2. Målet for en "Wow!" Øjeblik. Når du vælger designet til trofæer og medaljer, behøver du ikke at holde sig til et oplagt design af kugle- og luffer. Gå efter noget symbolsk, høj, og awesome. Dit mål er at fremkalde den "wow!" Jump-for-joy øjeblik.
  3. Design Certificate of Vurdering (CoA). Bortset fra de trofæer og medaljer, designe en CoA ved hjælp af din computer og printer. Billig og alt du behøver er kreativitet og tykt papir. Den CoA udleveres til medlemmerne af trænerstaben.
  4. Pantsætte et fast beløb til dækning af omkostningerne. Den lille League er praktisk familie, så det også vil tage familie indsats for at gøre denne prisoverrækkelse ske. Pledge ethvert beløb fra 20,00 dollar til 50,00 dollar for at dække udgifterne til trofæer og medaljer til spillerne og coaching teams.
  5. Udfør en nøjagtig beregningen af ​​antal trofæ og medalje modtagere. Tæl hele holdet, herunder trænere, assisterende trænere, dommere, vand drenge. Næsten alle på holdet tilhører Little League familien. Alle disse mennesker skal have behørig anerkendelse i form af trofæer, medaljer, og CoA.
  6. Har særlige platter Vurdering lavet til teamledere. Vælg et design og har navne indskrevet sammen med et budskab om taknemmelighed. Gør denne ekstra speciel ved at have Little League hold foto indsat i rammen.
  7. Sorter navnene på Little League hold og har navne indgraveret. Skriv navnene ned klart og skriv det på en computer, hvis du skal. Gravering er en gratis service for trofæet og medalje leverandør, men du nødt til at opfylde et vist antal breve pr trofæ og medalje til at benytte. Du er nødt til at rådføre sig med din gruppe til at beslutte, hvordan kort du kan holde navne og dine citater. Du kan prøve at gå til øgenavne og sjove citater som "Bedste Catcher med de bedste Tan."
  8. Planlæg den ordregivende ceremoni. Umiddelbart efter den sidste kamp i sæsonen ville være det perfekte tidspunkt! Du kan arbejde i hemmelighed med de andre forældre bringe i trofæer, medaljer, plader, og certifikater, mens spillet er i gang. Sørg blot du ikke er indlysende om det, der vil distrahere holdene.

Forbered enkel mad og drikke for at fejre den lille League sæson og fange de brede smil med et videokamera.