Sådan Plan en gruppe Retreat

Sådan Plan en gruppe Retreat


Selvom hvordan man planlægger en gruppe tilbagetog kan ved første virke som en skræmmende opgave, i virkeligheden, med de rette organisatoriske færdigheder, kan du lykkes.

Sådan Plan en gruppe Retreat med succes

Hvis du er opmærksom på detaljer, definere formålet, få input fra andre, og give mulighed for masser af tid i forvejen, vil du være i stand til at planlægge en vellykket gruppe tilbagetog. Følg disse tips til et tilbagetog, der vil opfylde behovene i hele din gruppe.

Form et udvalg

Det første punkt at planlægge den tilbagetog udvalget. Hvis du kan have mindst to mennesker, der er i stand til at opfylde enten personligt eller via telefon i løbet af planlægningen tid, vil det sikre en gennemtænkt og organiseret tilbagetog.

Sørg for at få bolden op i god tid. Planlægning mindst fire til seks måneder før tilbagetog dato er afgørende, hvis du har brug for at booke hoteller, flyrejser eller mødelokaler. Tidlig planlægning er afgørende for at kunne holde tilbagetog, hvor du ønsker det skal være. Tildel arbejdspladser til hinanden. Røre base ofte. En uge før tilbagetog sørg for at præcisere, hvad der stadig tilbage at gøre.

Sådan Plan en gruppe Retreat

Budget

En af de vigtigste detaljer er budgettet. Hvor meget vil De bruge? Hvis du er en del af en organisation, der har budgetteret penge mod et tilbagetog, beslutte, hvor meget er tilladt per person. Hvis hvert medlem af gruppen skal betale en del af eller hele sin egen måde, vil du ønsker at få alles feedback på det beløb, hver er villig til at betale for den gruppe tilbagetog. Hvor mange penge har du vil være en afgørende faktor for, hvor placeringen af ​​gruppen tilbagetog afholdes.

Længden af ​​Retreat

Hvis du er i stand til at mødes i en naturskøn beliggenhed og retræten dækker et par dage, er der mange steder klar til at hjælpe med din gruppe tilbagetog behov. Hvis tilbagetog dækker kun én dag, kan et dejligt mødelokale på et nærliggende hotel tilstrækkeligt. Nogle byer har retreat centre, der drives af kirker eller civilsamfundsorganisationer. Kontroller, om din by har et center for at være vært for din gruppe tilbagetog.

Mål, der skal udføres

Definer, hvad formålet med denne tilbagetrækning er. Det kan være noget af følgende, og forhåbentlig en kombination af mindst to eller tre.

  • Socialisering
  • Goal bygning i organisationen
  • Afslapning og sjov
  • Teambuilding
  • Træning
  • Problemløsning

Indlogering og forplejning

Igen, hvis tilbagetrækningen er en en-dages arrangement, vil der ikke være behov for hotelophold. Men maden er altid et højdepunkt på enhver forsamling, og du bliver nødt til at afgøre, hvor meget vil blive brugt på det. Vil du have en restauratøren eller vil hotellet eller resort forberede fødevarer og tjene det? Som du vælger menuen til måltidet eller måltider din gruppe vil spise, så sørg for at forhøre sig om vegetariske valg især hvis der er vegetarer i din gruppe.

Dagsordenen

Som du ser på, hvad målene for tilbagetog er, fastlægge, hvad der skal planlægges i løbet af din tid sammen. Beslut, om at have en gæstetaler. En god regel er at vælge mindst to foretrukne højttalere, hvis din første valg er forhindret i at deltage. Spørg højttaleren mindst fire måneder i forvejen. Vil du have workshops? Der kan være en tid til team-building øvelser. Hvis tilbagetog er over en to-dages periode, planlægge nogle nedetid. Fri tid til sightsee er især vigtigt, hvis din tilbagetog holdes i en nærhed langt væk fra din organisations kontor. Hvis du har besluttet at gå til et tilbagetog center ud af staten, skal du sørge for at give tid til at se nogle af de attraktioner.

En stor Planlagt Retreat

Sidst, men ikke mindst, skal du oprette en evaluering ark, således at hver deltager har mulighed for at dele hans / hendes mening om de stærke og svage sider af tilbagetog. Den feedback, du modtager fra denne vurdering vil være værdifulde, og du sparer tid i planlægningen af ​​din næste gruppe tilbagetog.

Forhåbentlig vil disse retningslinjer for, hvordan man planlægger en gruppe tilbagetog hjælpe dig og din udvalget oplevelse en glat vej for en stor tilbagetog.