Sådan Plan Ejendomsmægler indtægter og omkostninger

Sådan Plan Ejendomsmægler indtægter og omkostninger

At være en ejendomsmægler er ikke billigt. Pendulfart til og fra åbne huse, kundemøder og kontoret kan være ganske dyrt. Og da de fleste ejendomsmæglere er kategoriseret som selvstændige entreprenører, har de ingen fast indtægt forventer månedlige lignende funktionærer gør. Som sådan er det bydende nødvendigt for ejendomsmæglere til omhyggeligt at planlægge deres indtægter og udgifter.

Hvis du er en ejendomsmægler planlægge din indkomst og udgifter, den første ting du skal gøre er at bestemme din personlige leveomkostninger. Dette omfatter din mad, husly og rekreative udgifter. Vær ærlig i beregningen af ​​dine personlige udgifter. Hvis du er gift og modtage økonomisk støtte fra din ægtefælle, så dine personlige udgifter vil være lavere.

Når du har tegnet sig for dine personlige udgifter, så kan du formelt begynde at planlægge din indtægter og omkostninger som en ejendomsmægler. Det er helt sikkert nemmere at beregne dine indtægter og udgifter, hvis du har været en ejendomsmægler for ganske engang, fordi du kan give et sætte tal på, hvor meget du tjener og bruger i en måned. Din indkomst vil i høj grad afhænge af din evne til at sælge huse og vil i høj grad variere. Men hvis du i gennemsnit et salg om måneden, kan du nemt projicere den indkomst, du vil modtage fra din provision. Det generelle råd er at lave et konservativt skøn over din indkomst.

Dine udgifter vil også være let at estimere, da alt ville have normaliseret ved nu. Sørg for at inkludere alle udgifter afholdt under udførelsen af ​​din virksomhed. Fælles udgiftsposter for ejendomsmæglere omfatter følgende:

  • Lokal bestyrelse af mæglere gebyrer og medlemskab afgifter
  • Vigtige kort og lås
  • Fejl og udeladelser forsikring
  • Sundhed og bilforsikringer
  • Teknologi gebyrer, herunder voicemail, internetadgang, computere, et cetera
  • Marketing gebyrer
  • Transportomkostninger

I tilfælde af at du lige er startet med din ejendom virksomhed, så vil du bemærke, at der er næsten ingen indtægt kommer i løbet af de første par måneder, især hvis du ikke har foretaget et salg endnu: På toppen af ​​de ovenfor nævnte udgifter, du bliver nødt til at betale for følgende.

  • Real Estate School
  • Statens Ansøgning og / eller eksamen gebyrer
  • State Licensing Fee

Når du har fremskrevet dine indtægter og udgifter, så kan du nu lave et budget for din ejendom virksomhed. Spørg dig selv dette spørgsmål. Er min indkomst større end mine udgifter; Hvis ja, så du er i en god position. Men hvis din udgift er højere end din indkomst, så er det tid til at tage et nærmere kig på din udgiftsposter og finde måder at skære dine udgifter. Det er her, dine budgettering færdigheder kommer i.

Du kan bruge et regneark til at spore din indkomst udgifter. Det er en dyr måde at overvåge dine indtægter og udgifter. Der er også masser af gratis skabeloner til at planlægge en ejendomsmægler indtægter og omkostninger på internettet. Kig dem igen og beslutte, hvad der er bedst for dig. Bare husk at holde en kopi i tilfælde sker noget med de originale filer.